2013-09-20 22:49:09
Φωτογραφία για Ανοίγει ξανά το ΤΕΙ Κρήτης
Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Κρήτης κι έτσι το εκπαιδευτικό ίδρυμα ανοίγει ξανά την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η εξεταστική περίοδος αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύγκλητος αλλά και η διοίκηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος είχαν εκφράσει από τις αρχές του μήνα τις έντονες αντιδράσεις τους ως προς τις προθέσεις του υπουργείου Παιδείας και τα μνημονιακά μέτρα, όταν μετά από πολύωρη σύσκεψη στο ΤΕΙ, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης κ. Καπετανάκη Βαγγέλη, απειλείται η εύρυθμη λειτουργία ιδρύματος καθώς η κυβερνητική πολιτική έχει αποψιλώσει σε μεγάλο βαθμό το ΤΕΙ με αποτέλεσμα αυτό σήμερα να έχει σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις σε εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό ενώ ακόμα η διοίκηση είναι στο "περίμενε" για το έκτακτο προσωπικό που θα μπορέσει να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των ελλείψεων και των προβλημάτων.

Εκπαιδευτικοί, διοικητικοί υπάλληλοι αλλά και φοιτητές έρχονται καθημερινά πρόσωπο με πρόσωπο με τραγικές ελλείψεις οι οποίες καθιστούν αδύνατη την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΤΕΙ Κρήτης διαθέτει μόλις 147 ανθρώπους για προσωπικό την ώρα που ο αριθμός αυτός θα έπρεπε να ξεπερνά τους 221 βάσει και του νόμου 4009 που προβλέπεται για τα περιφερειακά ΤΕΙ.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ... ΚΑΡΕΜΠΕ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ... ΚΑΡΕΜΠΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ