2013-09-20 22:59:04
Φωτογραφία για Συμφωνία για τους 12.500 της κινητικότητας
Ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, του συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου εγκρίθηκε η εισήγηση του υπουργείου... Παιδείας για τα άτομα, που θα μπουν στο καθεστώς της κινητικότητας.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει επέλθει πλέον συμφωνία σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό των 12.500 ατόμων.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε η λίστα με τα οκτώ Πανεπιστήμια από τα οποία θα προέλθουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που ήδη στάλθηκαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ώστε να συμπληρωθεί η λίστα της διαθεσιμότητας του Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι μετά την άρνηση των πρυτάνεων, η επιλογή των θέσεων που θα καταργηθούν έγινε από το ίδιο το υπουργείο.

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Ι. Μιχελάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μάθημα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μάθημα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ