2013-09-20 23:21:04
Φωτογραφία για Λαμία: Μου έσπασε τη μύτη με κεφαλιά και χαιρέτησε ναζιστικά - Δεν έχω σχέση με τη Χρύση Αυγή [video]
Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του χθεσινού επεισοδίου στο LamiaReport. Τεταμένη η ατμόσφαιρα μεταξύ αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών στη Λαμία. Στο πόδι η αστυνομία, που φοβάται αντιδράσεις μετά και το χθεσινό επεισόδιο. Η Τ.Ο. της Χρυσή Αυγής στη Λαμία διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμειξη.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος από την Αγία Τριάδα, που χθες χτύπησε τον 20χρονο Αλβανό στη Λαμία.

Στο εδώλιο κάθισε και ο νεαρός Αλβανός, αφού ο 35χρονος κατέθεσε και αυτός μήνυση για εξύβριση. Ο συνήγορος του 35χρονου ζήτησε και πήρε αναβολή και έτσι η αυτόφωρη διαδικασία θα επαναληφθεί σε τρεις ημέρες.

"Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή" - Τι δήλωσε στο LR o δράστης

Ζητήσαμε από τον δράστη της χθεσινής επίθεσης να μας πει την δική του εκδοχή για το χθεσινό συμβάν και τον ρωτήσαμε ευθέως αν είναι χρυσαυγίτης.

"Είδαν τη μπλούζα μου και με πέρασαν για χρυσαυγίτη
. Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Εγώ στο χωριό μου κάνω παρέα με Πακιστανούς και Αλβανούς πολλές φορές. Δεν είμαι ρατσιστής. Με νόμισαν για χρυσαυγίτη και με είπαν φασίστα και με έβρισαν. Γι αυτό τον χτύπησα. Στη στοά δεν πήγα για να κρυφτώ μαζί με τους χρυσαυγίτες πήγα γιατί ήταν μαζεμένοι αστυνομικοί, επειδή οι φίλοι του με ακολουθούσαν...", είπε ο 35χρονος στο LamiaReport.

"Με χτύπησε γιατί είμαι Αλβανός"

Ο νεαρός Αλβανός μίλησε στην κάμερα του LamiaReport, λέγοντας ότι έχει τελειώσει εδώ το σχολείο και ότι ουδέποτε είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ