2013-09-20 23:25:03
Φωτογραφία για Γιόρτασε το πυροβολικό στην Λέσβο… [video]
Σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Μαυρουδή Σαράντη», στη Λάρσο και συγκεκριμένα στην μονάδα πυροβολικού 126 ΤΕ, η τελετή εορτασμού της Γενέθλιας Ημέρας του Πυροβολικού Σώματος Στρατού, με την παρουσία του Ταξίαρχου της 98 ΑΔΤΕ. Το LesvosPost.com με τον δημοσιογράφο- Δ/ντη Στεφάνου Γεώργιο μετά από ειδική άδεια από την διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ παραβρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε πλάνα από αυτή..

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας εντός του χώρου του στρατοπέδου, χοροστατούντος του πάτερ Κομνηνού, παρέστησαν οι:

Ο Ταξίαρχος της 98 ΑΔΤΕ Ευστάθιος Κοτρώνης, ο Διοικητής του πυροβολικού της 98 ΑΔΤΕ, ο Διοικητής της 126 ΤΕ, απόστρατοι στρατηγοί και διοικητές, εκπρόσωποι από τα σώματα ασφαλείας, εκπρόσωποι από το πολεμικό ναυτικό και αξιωματικοί του πυροβολικού.

Αμέσως μετά την δοξολογία ακολούθησε επίδειξη οπλικών συστημάτων που διαθέτει το πυροβολικό και στην συνέχεια τους προσφέρθηκαν οι πατροπαράδοτοι λουκουμάδες σε μια όμορφη τελετή όπου κόπηκε και η τούρτα με το έμβλημα του πυροβολικού από τον Διοικητή του πυροβολικού της 98 ΑΔΤΕ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λουκουμάδες συμβολίζουν τα πυρά του πυροβολικού.

Στην συνέχεια μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους προσκεκλημένους από τον Διοικητή του πυροβολικού της 98 ΑΔΤΕ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ

Το LesvosPost.com ευχαριστεί θερμά τον Στρατηγό (Διοικητή 98 ΑΔΤΕ) κ Δημήτρη Μήττα καθώς και τους λοιπούς αξιωματικούς για την ειδική άδεια που μας έδωσαν με σκοπό να παραβρεθούμε στην τελετή και να καταγράψουμε αποσπάσματα από την εκδήλωση.. Τους ευχόμαστε και του χρόνου. Και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους..

lesvospost.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ