2013-09-21 04:49:06
Φωτογραφία για «Κάθε 100 χρόνια παίκτες σαν τον Κριστιάνο»
«Μέλι» έσταξε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο, ενώ... με εξίσου κολακευτικά αναφέρθηκε και στους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Συν τοις άλλοις, ξεκαθάρισε πως ο Ίκερ Κασίγιας θα έχει πάντα την εκτίμησή του, ενώ τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην ιστορία της Ισπανίας.

«Είναι πολυτέλεια να έχουμε μαζί μας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι από τους παίκτες που εμφανίζονται μια φορά ανά αιώνα και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Εξίσου σημαντικό είναι πως στο πρότζεκτ μας έχουν προστεθεί παίκτες, όπως ο Μπέιλ και δύο από τους ανερχόμενους και καλύτερους Ισπανούς παίκτες, οι Ίσκο και Ιγιαραμέντι».

«Ο Κασίγιας θα έχει για πάντα την εκτίμησή μου. Ποτέ δεν μίλησα άσχημα για τον αρχηγό μας. Είμαστε όλοι περήφανοι που διαθέτουμε στο ρόστερ μας τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Πολλές φορές στην ζωή τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, αλλά πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά».

«Ο Εζίλ αποχώρησε γιατί ο ίδιος το επιθυμούσε. Μας αποκάλυψε πως ήθελε να φύγει και πως θα μας έφερνε πρόταση για να γίνει. Όταν κάποιος έχει συμβόλαιο, αλλά θέλει να φύγει, τότε αυτό γίνεται. Αντιθέτως, όποιος δεν θέλει, δεν φεύγει. Όπως για παράδειγμα ο Ντι Μαρία, για τον οποίο είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ