2013-09-21 04:38:05
Φωτογραφία για «Νίκη πάση θυσία»
Στο μεγάλο ρόστερ που δίνει την ευκαιρία για Rotation στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, αναφερόμενος στους αγώνες που... έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ μετά το ματς της Πέμπτης για το Europa League.

Ο διεθνής μέσος δεν θεωρεί πρόβλημα το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί με πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει καλή αρχή στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε πάση - θυσία. Έχουμε λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε, αλλά πρέπει - όπως είπα και πριν - να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε και νομίζω ότι θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

- Με «όπλο» και την εμπειρία σου, είστε έτοιμοι ως ομάδα ν' ανταποκριθείτε σ' αυτόν τον αγωνιστικό μαραθώνιο των διαδοχικών αγώνων - δυο ή τριών την εβδομάδα, με δεδομένο πως την επόμενη εβδομάδα σειρά παίρνει και το Κύπελλο Ελλάδας;


«Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά θεωρώ ότι έχουμε καλό υλικό, έχουμε παίκτες που μπορεί να μπαίνουν σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια άλλα να είναι άλλοι, δηλαδή να κάνουμε το λεγόμενο . 'rotation' (σ.σ. διανομή του χρόνου συμμετοχής σε διαφορετικά πρόσωπα ανά αγώνα), νομίζω ότι μπορούμε αλλά ο προπονητής αποφασίζει για όλα, αυτός είναι υπεύθυνος. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να έχουμε καλή εικόνα και την Κυριακή στο ματς με τον Πλατανιά και στο επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο».

- Αν έχεις εικόνα για τον Πλατανιά, αν δεν έχεις τα δεδομένα είναι γνωστά. Εντός έδρας αγώνας, θεωρητικά μιας πλέον ισχυρής ομάδας απέναντι στον Πλατανιά. Πού κρίνονται αυτοί οι αγώνες;

«Έχω εικόνα για τον Πλατανιά. Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι. Θεωρώ ότι είναι όσο καλή ομάδα ήταν και πέρυσι. Καλή ομάδα είναι και φέτος, έτσι θεωρώ. Νομίζω ότι θα κριθεί από το πόσο αποφασιστικοί θα είμαστε εμείς, από το πόσο ήρεμοι κι από το πόσο υπομονή θα έχουμε στο παιχνίδι μας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ