2013-09-21 08:00:18
Φωτογραφία για Σπυροπούλου-Καραβάτου: Ποια είναι πιο... παρουσιάστρια;
Με το κουμπιουτεράκι και το χάρακα πρέπει να είναι εκεί στον Alpha. Μην τυχόν και σε καμία φωτογραφία είναι η Καραβάτου και δεν είναι η Σπυροπούλου ή είναι η Σπυροπούλου και δεν είναι Καραβάτου.

Όταν λέγανε δηλαδή ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην παρέα του "Μες στην Καλή Χαρά" το εννοούσαν 100%, τόσο πολύ που δεν υπάρχει δημοσίευμα για την εκπομπή που να μην την αναφέρει δίπλα στην κεντρική παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Είναι όμως η κεντρική παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου; Γράφει πουθενά αυτό που έγραφε παλιά για παράδειγμα «η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της;» ή η Καραβάτου και η Σπυροπούλου μοιράζονται το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας; Και εντάξει, όσο αυτό αφορά τα δελτία τύπου και τα δημοσιεύματα, αλλά τι θα γίνει όταν ξεκινήσει η εκπομπή; Θα μείνει η Σπυροπούλου να παρουσιάζει τη μόδα, την ομορφιά και τη μαγειρική και θα κάνει η Καραβάτου τις συνεντεύξεις όπως έκανε η Ναταλία ή «η νέα Μενεγάκη» θα διεκδικήσει περισσότερα;

Φαντάζομαι το set up θα είναι λίγο άβολο για την Καραβάτου που είχε μάθει να είναι πρώτο βιολί με επιτυχία όπως επίσης και για την Σπυροπούλου που ξέρει ότι και πουλάει και αρέσει. Ο πιο κερδισμένος απ αυτήν την ιστορία είναι ο Θέμης Γεωργαντάς που την έκανε όπως λένε με ελαφρά πηδηματάκια και ο πιο χαμένος ο Παύλος Σταματόπουλος που θα πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες.

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα Leadtek GeForce GTX 780 Hurricane III!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα Leadtek GeForce GTX 780 Hurricane III!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ