2013-09-21 10:05:04
Φωτογραφία για ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ... ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΒΙΟΛΑ - ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ
Σμίγουν ξανά στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού Σαβιόλα και Μήτρογλου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Μίτσελ επιχειρεί φρεσκάρισμα με μέτρο.

Το δίδυμο που έχει πετύχει τα εννιά από τα δώδεκα γκολ των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα θα συνυπάρξει και στον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την έκτη αγωνιστική (20:30).

Ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε ένα… ελαφρό φρεσκάρισμα της ομάδας που παρέταξε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη για το Champions League. Δεδομένης της απουσίας του τραυματία Μπονγκ, για την άμυνα θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Χολέμπας ως αριστερού μπακ, του Μανιάτη στο απέναντι άκρο ελλείψει Σαλίνο και του Σιόβα ως του ενός στόπερ, ενώ για τη δεύτερη θέση τον πρώτο λόγο έχει ο Μανωλάς.

Κεντρικά χαφ θα είναι ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, χωρίς να αποκλείεται η διατήρηση του Μασάντο στην ενδεκάδα, αφού ο Πορτογάλος έχει βρει ρυθμό και ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να μη ρισκάρει να του τον… κόψει. Βάις και Κάμπελ θα καλύψουν τα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ το δίδυμο της επίθεσης θα είναι Σαβιόλα και Μήτρογλου.

Σε ό,τι αφορά τον Γιαταμπαρέ, το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί σαν αλλαγή.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή θα πάρει το δρόμο για το Αγρίνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ