2013-09-21 09:51:41
Φωτογραφία για Οι διαδικτυακές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής - Ποιος είναι ο χάκερ που ελέγχει τα προφίλ των μελών στο facebook
Για τη Χρυσή Αυγή εργάζεται και ένας χάκερ, στην ευθύνη του οποίου είναι κυρίως η λειτουργία και ο έλεγχος των προφίλ των μελών στο facebook, αλλά και οι διαδικτυακές επιθέσεις σε όσους αποφάσιζαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση.

Οπως αναφέρει και στο ΕΘΝΟΣ το πρώην μέλος της Τοπικής Οργάνωσης στη Χρυσή Αυτή της Νίκαιας, ο χρυσαυγίτης χάκερ έχει ως δουλειά να ρίχνει τα facebook των μελών. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως όταν εκείνος έφυγε από τη Χ.Α. Ο χάκερ του έριξε το προφίλ. «Εκλεψε τους κωδικούς και διέγραψε το προφίλ μου. Κι εκεί μέσα είχα πολλές συνομιλίες με τον γραμματέα της οργάνωσης που τον ενημέρωνα για ό,τι συνέβαινε».

Μάλιστα προσθέτει «σε αυτό τοπ προφίλ μιλούσα με πολλούς χρυσαυγίτες, όπως όλοι μας μιλάμε με ψεύτικα προφίλ. Δεν είχε όμως εντολές, αυτά μας τα έλεγαν από κοντά. Στο facebook μας ενημέρωναν για ότι ακούγαμε. Είχα όμως πολλές φώτο από διάφορες εκδηλώσεις όπως φαίνονταν τα πρόσωπα όλων».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ