2013-09-21 10:30:03
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
Ο Πάμπλο Κοντρέρας πέρασε από το Ρέντη και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του πριν την αναχώρησή του για την Αυστραλία, όπου, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 35άχρονος Χιλιανός κεντρικός αμυντικός είχε εξασφαλίσει άδεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να μιλήσει επίσημα με ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Βίκτορι Μέλμπουρν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και το θετικό για αυτόν είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει οικονομικές απαιτήσεις.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Χιλιανό αμυντικό, και ουσιαστικά δύο μήνες τώρα ο Κοντρέρας έψαχνε για μια ομάδα που θα κάλυπτε το συμβόλαιο του που πλησιάζει τα 500.000 ευρώ ετησίως και θα τον αποκτούσε.

Να θυμίσουμε ότι τον Αύγουστο ο Κοντρέρας έφτασε κοντά στη μετακόμιση στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αλλά η μεταγραφή τελικά δεν ολοκληρώθηκε. Στη συνέχεια μίλησε με ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αλλά και ομάδες του Μεξικού, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.

Στον Ολυμπιακό, στη μια σεζόν που αγωνίστηκε είχε συνολικά 25 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανία στις 7 Απριλίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ