2013-09-23 19:23:11
Φωτογραφία για Πύργος: Πέντε τραυματίες σε μετωπική δύο αυτοκινήτων στις Κολιρέικες Παράγκες
Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα της Κυριακής στην Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως στο ύψος της περιοχής Κολιρέϊκες Παράγκες, στην είσοδο του Πύργου.

Μεγάλη ήταν η επιχείρηση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό των πέντε τραυματιών, που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Corolla, τέσσερα ηλικιωμένα άτομα και μια νεαρή κοπέλα. Ο οδηγός στο δεύτερο αυτοκίνητο ένα Nissan Navara, κατάφερε να βγει μόνος του χωρίς να υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του Navara, έχασε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από τη βροχή τον έλεγχο του αυτοκινήτου από το ύψος της διασταύρωσης της Αγίας Παρασκευής, προσπάθησε με ελιγμούς να κρατήσει σταθερό το αυτοκίνητο, αλλά τελικά εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το TOYOTA.

Ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνουσες τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση. Οι πυροσβέστες υπό βροχή για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να βγάλουν με ασφάλεια τους τραυματίες μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ τα ασθενοφόρα έρχονταν το ένα μετά το άλλο στο σημείο.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα των τραυματισμών των πέντε ατόμων και οι περισσότεροι παρέμειναν για νοσηλεία.

Πηγή: ilialive
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ