2013-09-26 12:34:06
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA
Στο αφιέρωμά της για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης ανάμεσα στην Άντερλεχτ και τον Ολυμπιακό, η ιστοσελίδα της UEFA θυμίζει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το ζευγάρι.

Αναφέρει ότι η προηγούμενη ευρωπαϊκή συνάντησή τους ήταν πριν από 39 χρόνια, σε εκείνους τους δραματικούς αγώνες με το 5-1 στο Βέλγιο και τη ρεβάνς της Πάτρας με το 3-0 από το χατ-τρικ του Γαλάκου. Δεν γράφει βέβαια λεπτομέρειες για τον διαιτητή Παλοτάι και όσους... θρύλους είχε γεννήσει εκείνος ο επαναληπτικός.

Θυμίζει επίσης ότι ο Μίτσελ είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης την Άντερλεχτ την περίοδο 1984-85 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η Ρεάλ είχε χάσει 3-0 στις Βρυξέλλες αλλά είχε προκριθεί με 6-1 στο Μπερναμπέου.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που έχει ιδίαν άποψη από την έδρα της Άντερλεχτ καθώς έχει παίξει με τους Βέλγους στο Γιουρόπα Λιγκ όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Μάλιστα ο διεθνής αμυντικός είχε αποβληθεί στον αγώνα Άντερλεχτ-ΑΕΚ 4-1, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2011.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποφύγει στο Βέλγιο την 100η ήττα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει έως τώρα 99), αλλά και να μη δεχτεί το 200ο γκολ (έχει παθητικό 199).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ