2013-09-26 21:51:04
Φωτογραφία για O Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή για την Κοινωνική Προστασία και το νέο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι
Στο σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στη διάρκεια συζήτησης της τροπολογίας για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο κ. Κεγκέρογλου, αφού τόνισε ότι το Υπουργείο στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία και ιδιαίτερα τους αδύναμους λόγω της παρατεταμένης κρίσης που βιώνει η χώρα, επισήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί η άμεση αντιμετώπιση των φαινομένων ακραίας φτώχειας και η διασφάλιση του δικαιώματος ενός «ελάχιστου επιπέδου διαβίωσης» για όλους τους πολίτες, σε συνδυασμό με τις πολιτικές ανάσχεσης της ανεργίας, κοινωνικής προστασίας, στήριξης της αδύναμης οικογένειας και όλων των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων.

Μέσα στα πλαίσια αυτά της κυβερνητικής προτεραιότητας για την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας, το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ο Υπουργός και ο κ. Κεγκέρογλου, συνεργαστήκαν με τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και Υγείας και αποφάσισαν την συνέχιση αλλά και την μετεξέλιξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο θα εξακολουθήσει να προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν κυρίως σε: συμβουλευτική και συναισθηματική στήριξη, ιατρική φροντίδα, νοσηλευτική μέριμνα, οικιακή βοήθεια και άλλα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ