2013-09-30 04:11:49
Φωτογραφία για «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»
Στη βοήθεια που παρέχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στη φετινή προσπάθεια της ομάδας στάθηκε ο... Στέφανος Καπίνο στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για εμάς. Παιχνίδι με το παιχνίδι βλέπουμε και εμείς και ο κόσμος ότι αυτά που μας λέει ο προπονητής μας τα αφομοιώνουμε και τα βγάζουμε στο παιχνίδι μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συνεχίζει να είναι δίπλα μας και να γεμίζει το γήπεδο παρά τα άτυχα αποτελέσματα. Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί! Είναι κάτι που μας ευχαριστεί και μας δίνει δύναμη. Παίζουμε για αυτούς αλλά και για τον προπονητή μας που κάνει και αυτός μια καινούρια αρχή μαζί με εμάς. Συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όσα περισσότερα παιχνίδια παίζεις τόσο πιο ήρεμος θα γίνεσαι. Λάθη θα γίνουνε, το ξέρουμε αυτό, το περιμένουμε, είμαστε μικροί ηλικιακά όλοι. Το θέμα είναι να τα ξεπερνάς, γιατί το ταλέντο υπάρχει, το θέμα είναι να χτιστεί η προσωπικότητα του κάθε παίκτη. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη».


Για το παιχνίδι με τον Αστέρα είπε: «Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα. Σήμερα έγινε η κακιά στιγμή με το γκολ του Αστέρα, αλλά νομίζω πως ο Αστέρας δεν πήρε ανάσα σήμερα και πρόκειται για πολλή καλή ομάδα. Καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, έβαλε το γκολ ο Λουτσιάνο που είναι μια πολλή σημαντική προσθήκη».

Όσο για τα όμορφα γκολ που σημειώθηκαν: «Τα γκολ που μπήκαν είναι πολύ όμορφα. Το γκολ που δέχθηκα θέλω να το πιάσω, μπορεί και να μπορούσα, δεν πειράζει ήταν όμορφο γκολ. Ελπίζω την επόμενη φορά να το βγάλω». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ