2013-09-30 14:20:13
Φωτογραφία για Διατηρήστε ξεκούραστα τα πόδια σας
Πρακτικές συμβουλές για την ανακούφιση των άκρων

Πόσες φορές έχετε γυρίσει σπίτι και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να ξεκουράσετε τα πόδια σας, είτε γιατί είναι πρησμένα από την ορθοστασία ή το περπάτημα, είτε γιατί πονάνε; Διαβάστε συμβουλές για να τα διατηρήσετε ξεκούραστα - Όταν ξεκουράζεστε έχετε τα πόδια σας ανασηκωμένα πάνω από το ύψος της καρδιάς. Επιπλέον, μην κάθεστε ποτέ με σταυρωμένα πόδια.

- Φροντίστε να αγοράζετε παπούτσια απογευματινή ώρα που τα πόδια σας θα είναι ήδη πρησμένα και δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσετε μικρότερο νούμερο παπούτσια. Ακόμη, ποτέ μην δοκιμάζετε ένα καινούριο παπούτσι καθιστή.

- Πάντα να σηκώνεστε και να το περπατάτε. Αν κάνετε καθιστική δουλειά, καλό θα είναι ανά τακτά διαστήματα να περπατάτε ανά διαστήματα, ώστε να ξεπιάνεστε.

- Μην φοράτε σφιχτές κάλτσες, ειδικά αν αυτές σταματούν στο γόνατο. Για να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια συμβουλευτείτε τον πωλητή και πείτε γιατί ακριβώς τα θέλετε (τρέξιμο, γυμναστήριο, περπάτημα, κ.λπ.).

- Όταν επιστρέφετε στο σπίτι σας ανακουφίστε τα πόδια σας γεμίζοντας μία λεκάνη με ζεστό νερό και αιθέρια έλαια με καταπραϋντικές ιδιότητες.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ