2013-10-02 00:09:04
Φωτογραφία για Νέο αντικλεπτικό σπρέι που βάφει τους κλέφτες πράσινους
Τους κλέφτες τους πράσινους αποφάσισαν να βάψουν οι Βρετανοί, εγκαθιστώντας στα αυτοκίνητά τους το «Smart Water» ένα νέο αντικλεπτικό σύστημα το οποίο σε περίπτωση διάρρηξης, καταιονίζει αθόρυβα στο περιβάλλον με εκατομμύρια σταγονίδια ενός υγρού που κατακάθεται σε κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου και του... προσώπου του επίδοξου σφετεριστή της ξένης περιουσίας...

Το συγκεκριμένο όμως υγρό δεν είναι ορατό παρά μόνο από ειδική λάμπα υπεριωδών ακτίνων, που μόλις ρίξει το φως της επάνω στον δράστη, τότε δείχνει το πρόσωπό του καταπράσινο.

Στην παγίδα του συγκεκριμένου συστήματος έπεσε και ο 28χρονος Ascale o οποίος, μετά από μια διάρρηξη αυτοκινήτου από το οποίο αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα που είχε ξεχάσει μέσα σε αυτό ο κάτοχός του, προδόθηκε από το χρώμα του καθώς μετά τη σύλληψή του ως ύποπτος, ήταν αδύνατο να αρνηθεί την ενοχή του.

Ο Ascale, εκτός του ότι έγινε σαν τον Κέρμιτ, καταδικάστηκε και σε 49 ώρες κοινωνικής εργασίας αλλά και πρόστιμο 400 λιρών. 

To ίδιο σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί και σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και να ενεργοποιηθεί με ένα απλό αισθητήρα κίνησης, ενώ τυγχάνει της απόλυτης έγκρισης της Βρετανικής Αστυνομίας καθώς, μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί και ασφαλές αλλά και αποτελεσματικό.
vivanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ