2013-10-05 07:24:03
Φωτογραφία για Η ζωή του Πελέ σε ταινία
Τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του κορυφαίου ποδοσφαιριστή Πελέ καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει ο Βραζιλιάνος στη δόξα θα αναβιώσουν στη μεγάλη οθόνη.

Έχει χαρακτηριστεί "μαύρο διαμάντι" και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Ο λόγος για τον Πελέ, η ζωή του οποίου αναμένεται να αναβιώσει στη μεγάλη οθόνη με τις ευλογίες του Χόλιγουντ.

Η βιογραφική ταινία θα φέρει τον τίτλο "Pele" και θα περιγράφει τα πρώτα βήματα του άσου του ποδοσφαίρου ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου θα κλείσει τα 73 χρόνια.

Η παραγωγή θα εστιάσει στην εξέλιξη του Βραζιλιάνου άσου από τις φτωχογειτονιές του Σάο Πάολο μέχρι το 1958, όταν σε ηλικία μόλις 17 χρονών, φορώντας την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας σκόραρε το νικητήριο γκολ για την πρώτη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Το καστ της ταινίας αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο, Ροντρίγκο Σαντόρο, Ντιέγκο Μπονέτα, ενώ τον ίδιο τον Πελέ θα υποδυθούν δύο νεοφώτιστοι ηθοποιοί, ο Κέβιν Ντε Πάουλα από την ηλικία των 13 μέχρι τα 17 και ο Λεονάρντο Λίμα Καρβάλιο στην ηλικία των 10. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Βραζιλία από την Δευτέρα (30/9).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ