2013-10-05 07:42:04
Φωτογραφία για Κοσμοσυρροή στην ορκωμοσία 1293 νεοσυλλέκτων της 124ΠΒΕ στην Τρίπολη (photos&video)
Αρχηγός ΓΕΑ: Στόχος να γίνει η 124 ΠΒΕ πρότυπο διακλαδικό κέντρο

Παλιές "δόξες" έζησε σήμερα η 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, αφού ο κόσμος ήταν πάρα πολύς που βρέθηκε στην αεροπορία για να παρακολουθήσει από κοντά την ορκωμοσία 1293 νεοσυλλέκτων εκ των οποίων οι 441 έχουν καταταγεί στο Στρατό Ξηράς, οι 415 στο Πολεμικό Ναυτικό και οι 437 στην Πολεμική Αεροπορία.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, παρουσία του αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου Ευάγγελου Τουρνά, του διοικητή της 124 ΠΒΕ Γιάννη Πουλόπουλου, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, των αντιδημάρχων Α.Μπούρα και Σ.Σαββάκη και του δημοτικού συμβούλου Ζαφείρη Μπισιούλη, του Περιφερειακού Συμβούλου Αρκαδίας Γιώργου Ρουμελιώτη ενώ παρών ήταν και ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Δ.Σωτηρόπουλος για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του γιου του.


Εντυπωσιακές όπως πάντα οι ασκήσεις ακριβείας από την ειδική μονάδα και βέβαια η πτήση των δύο αεροπλάνων την ώρα της ορκωμοσίας που έγινε για πρώτη φορά.

Ξεχωριστή η παρέλαση των νεοσυλλέκτων(ολόκληρη στο βίντεο) τους οποίους χειροκρότησαν συγγενείς και φίλοι ενώ ο αρχηγός ΓΕΑ εξέφρασε στις δηλώσεις του την ικανοποίησή του για την εκπαίδευση που λαμβάνει χώρα στην 124 ΠΒΕ και βέβαια για την ορκωμοσία- παρέλαση των παιδιών και σημείωσε πως στόχος τους είναι να γίνει η 124 ΠΒΕ πρότυπο διακλαδικό κέντρο ε.τ.

ΠΗΓΗ: http://www.arcadiaportal.gr/news/kosmosurroi-stin-orkomosia-1293-neosullekton-tis-124pbe-stin-tripoli-photosvideo
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ