2013-10-05 22:23:03
Φωτογραφία για Στα «χέρια» της Αστυνομίας οι διαρρήκτες στα ορεινά της Πύλης Τρικάλων
Μετά από μια ολονύχτια καταδίωξη, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Πύλης και της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, οι 2 δράστες διαρρήξεων στα ορεινά της Πύλης.

Όπως είχε αποκαλύψει χθες το trikalanews.gr είχε σημάνει συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όταν οι δράστες αφού διέρρηξαν Ιερό Ναό στην Κορυφή Τρικάλων, κινήθηκαν στην συνέχεια στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παχτουρίου όπου διέρρηξαν καφενείο-παντοπωλείο του χωριού αλλά έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημά τους στο σημείο.

Οι Αστυνομικοί έστησαν ολονύχτια επιχείρηση μέσα σε δασώδη και δύσβατη περιοχή και κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες τους δράστες.

Πρόκειται για 52χρονο από την Οξύνεια Καλαμπάκας και 21χρονο Αρμένιο, οι οποίοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Οι δράστες, από το καφενείο-παντοπωλείο του Παχτουρίου πέρα από καφέδες, ζάχαρη και ελαιόλαδο είχαν αφαιρέσει και 2.000 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο του καταστήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ