2013-10-08 14:02:04
Φωτογραφία για INKA Ηλείας: Στηρίζουμε τους Κατοίκους στις Λίμνες και συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αίτημα τους
Στηρίζουμε τους Κατοίκους στις Λίμνες και συμπαραστεκόμαστε στο Δίκαιο αίτημα τους καθώς και στον Αγώνα τους, ώστε να μην μετατραπεί ο Τόπος τους σε μια ακόμη ανεξέλεγκτη χωματερή..

Καταδικάζουμε την 5η Συνεχόμενη Παράταση που δόθηκε από τον Αντί περιφερειάρχη Ηλείας κ. Καφυρα για το θέμα των Χωματερών, καθώς και καθιστούμε Υπεύθυνους , όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς γιατί με την Πολιτική που εξασκούν εδώ και δεκαετίες, ,αποδείχτηκε ότι δεν είχαν την πολιτική βούληση να διαχειριστούν και να επιλύσουν το σοβαρότατο πρόβλημα της ρίψης και επεξεργασίας των Απορριμμάτων στην Ηλεία, με συνέπεια σήμερα να επιβαρύνονται περιβάλλον και Πολίτες.

Απαιτούμε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολιτείας καθώς και από τους Δήμους του Νομού Ηλείας, να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας υπέρ των Πολιτών, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα από ασθένειες .

Εδώ και Τώρα θα πρέπει σύσσωμη η Τοπική Πολιτική Ηγεσία του Νομού μας ,να βρει λύση για την δημιουργία χώρου ρίψης και επεξεργασίας των Απορριμμάτων ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Φώτης Αλεξόπουλος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ