2013-10-08 16:26:10
Φωτογραφία για «ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ»
O διευθυντής Ακαδημιών της Άντερλεχτ, Ζαν Κίντερμανς, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αντνάν Γιανουζάι και στην απώλεια του παίκτη από την ομάδα του.

Ο 18χρονος... τρελαίνει κόσμο, ωστόσο όταν πριν από περίπου τρία χρόνια πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λιγότερες από 300 λίρες, η Άντερλεχτ θεωρούσε ότι η συμφωνία ήταν... συμφέρουσα! Πλέον, βλέποντάς τον έτοιμο να καθιερωθεί με τους «Κόκκινους Διαβόλους», οι Βέλγοι χτυπούν το κεφάλι τους!

«Σήμερα είμαστε οι μεγάλοι χαμένοι. Ο Αντνάν ήταν ένας ένας καλός παίκτης, πάρα πολύ προικισμένος τεχνικά, πολύ έξυπνος στο γήπεδο και δούλευε σκληρά και σιωπηρά. Υπάρχουν 12χρονοι, 13χρονοι και 14χρονοι που έχουν σκουλαρίκια και περίεργα μαλλιά, αλλά ο Αντνάν ήταν ένα ήσυχο παιδί και βλέπω ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αλλάξει», τόνισε ενώ όσον αφορά τη φυγή του από την ομάδα τόνισε:

«Αν ο πατέρας αποφασίσει ότι ο γιος μας αφήνει, τότε πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Τρία χρόνια πριν θεωρούσαμε ότι ήταν ένα καλό deal, πλέον πρέπει να πούμε ότι δεν είναι!», τόνισε ο Κίντερμανς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ