2013-10-08 16:40:02
Φωτογραφία για ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ... ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ!
Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στην Άουγκσμπουργκ, αλλά ο γερμανικός σύλλογος έστειλε τον παίκτη στη... Β' ομάδα της που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παραχώρησε ως δανεικό για τη σεζόν στην Άουγκσμπουργκ τον Βλαχοδήμο, αφού ο Μίτσελ δεν τον συμπεριελάμβανε στα βασικά του πλάνα και οι ερυθρόλευκοι έκριναν πως θα ήταν καλύτερο για τον παίκτη να πάει σε σύλλογο που θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έτσι προέκυψε η γερμανική Άουγκσμπουργκ η οποία αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα. Ο σύλλογος βρίσκεται στην 12η θέση του πρωταθλήματος, αλλά ο προπονητής της ομάδας έχει δώσει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στον εξτρέμ του Ολυμπιακού. Δεν τον έχει συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα, κάτι που φάνηκε περίτρανα και από το γεγονός πως έστειλε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στην Β΄ομάδα της Άουγκσμπουργκ, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία. Μία εξέλιξη η οποία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", δεν άρεσε στους ερυθρόλευκους, καθώς τον παραχώρησαν εκεί τόσο για να πάρει χρόνο συμμετοχής, όσο και για να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, αποκτώντας εμπειρίες και παραστάσεις.

Αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι, είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να πάρει πίσω τον Γενάρη τον 22χρονο χαφ-εξτρέμ, παραχωρώντας τον δανεικό σε άλλη ομάδα, είτε στην Γερμανία, είτε στην Ελλάδα, η οποία θα μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ