2013-10-08 17:20:21
Φωτογραφία για Ποιοι celebrities φωτογραφίζονται με τα κατοικίδιά τους;
Μιλάνε για όλα όσα τους δένουν με τα αγαπημένα τους τετράποδα!

Μαρία Κορινθίου

ηθοποιός

«Ο Ευριπίδης είναι ουσιαστικά ο σκύλος της κόρης μου, της Ισμήνης. Μας το χάρισε ο αδελφός του Γιάννη (σ.σ. Αϊβάζης). Είναι το “μωρό” της οικογένειας. Οι αγαπημένες δραστηριότητες του Ευριπίδη είναι να σκαλίζει την τσάντα του Γιάννη και να μασουλάει ρούχα, αλλά και τα παιχνίδια της Ισμήνης! Ως φιλόζωη, θεωρώ πως το πρώτο πράγμα που πρέπει κάποιος να κοιτάξει είναι να υιοθετεί τα ζωάκια, παρά να τα αγοράζει. Εμείς έτυχε να έχουμε ράτσες, γιατί μας τα χάρισαν. Από μικρή είχα έρωτα με τα ζώα και αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα από την παιδική μου ηλικία είναι να πηγαίνω σπίτι όποιο αδέσποτο έβλεπα στο δρόμο».

Κώστας Καραφώτης

τραγουδιστης

«Τον Roby τον απέκτησα στα γενέθλιά μου πριν τέσσερα χρόνια. Μου τον έκανε δώρο ο κολλητός μου. Τον έχω από κουτάβι
. Τα μοναδικά σκυλιά που φοβόμουν ήταν τα Doberman. Ουσιαστικά, απέκτησα τον Roby για να ξεπεράσω τη φοβία μου. Μαζί κάνουμε τα πάντα, εκτός από κολύμπι. Επειδή η ουρά του είναι κομμένη, δεν έχει τιμόνι. Το πρώτο μου σκυλί ήταν ο Ρούντι, ένα Caniche Griffon, που δυστυχώς το πάτησε αυτοκίνητο. Ήμουν 16 ετών, πήρα το αμάξι του πατέρα μου και χωρίς δίπλωμα οδήγησα και τον πήγα στο γιατρό. Την επόμενη μέρα, δεν άντεξε και ξεψύχησε».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

παρουσιάστρια

«Είναι η πρώτη φορά που αποκτώ το δικό μου κατοικίδιο. Από μικρή ήθελα, αλλά η μητέρα μου δεν ήταν σύμφωνη. Οπότε, μπορώ να πω ότι ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο Bunny είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας, δώρο στη γιορτή μου από το σύζυγό μου. Είναι πολύ χαδιάρης, γλυκός, κοινωνικός, φιλικός και υπομονετικός, ειδικά τώρα με το μωράκι. Παρόλο που ο Bunny έχει χάσει τη βολή του, δεν έβγαλε ούτε θυμό ούτε ζήλια απέναντι στη μικρή. Το έντονο χαρακτηριστικό του Bunny είναι πως με ακολουθεί συνέχεια, σε βαθμό βλακείας. Ακόμα κι αν πάω στην κουζίνα να πιω νερό, έρχεται μαζί».

Ελένη Μενεγακη

παρουσιάστρια

«Η σχέση μου με τα ζώα ήταν πάντα καλή, παρόλο που δεν μεγάλωσα έχοντας κάποιο κατοικίδιο. Απέκτησα τον πρώτο μου τετράποδο φίλο στις αρχές της καριέρας μου. Έμενα μόνη και είχα ανάγκη από μια συντροφιά. Ο Περικλής, ένα λευκό μαλτεζάκι, έγινε ο “κολλητός” μου. Παντού και πάντα μαζί. Τον αγάπησα πολύ, έζησε το γάμο μου, γνώρισε τον Άγγελο και τη Λάουρα, αλλά έφυγε στα 14 του χρόνια. Πολύ σκληρή στιγμή εκείνη του αποχωρισμού. Το ζωάκι είναι μέλος της οικογένειάς σου, το πονάς. Αρχικά θεώρησα ότι δεν θα προσπαθούσα ποτέ να αναπληρώσω το κενό που άφησε ο Περικλάκος μου. Μέχρι που ήρθε ο Βίκτωρας, αυτό το ατίθασο Labrador, που είναι πραγματικός “αλήτης”. Μου έχει κλέψει την καρδιά, του κάνω όλα τα χατίρια και είναι σκέτος έρωτας!».

Φώτης Σεργουλόπουλος

παρουσιαστής

«Πάντα είχα κατοικίδιο. Θυμάμαι πως τον πρώτο μου σκύλο τον είχα βρει στη Βούλα, σε ένα δρόμο. Όσον αφορά τον Φώντα, έψαχνα σε διάφορα sites στο Internet, όπου βάζεις κριτήρια για να βρεις το σκύλο που σου ταιριάζει ανάλογα με τη ζωή και το χαρακτήρα σου, και μου έβγαιναν 4-5 ράτσες. Ο Φώντας, εκτός από την ιδιαίτερη εμφάνισή του, είναι ένας συντροφικός σκύλος, με τρυφερότητα. Το καλύτερό του παιχνίδι είναι να βρίσκεται σε μια αγκαλιά και να παίζει. Του αρέσει να τρέχει ατελείωτα. Αν το ψάξεις, έχει ενδιαφέρον, διότι είναι μια ελληνική ράτσα από τη Λακωνία. Θεωρείται από τις πιο αρχαίες ράτσες και είναι τα πρώτα σκυλιά συντροφιάς».

Χριστίνα Κολέτσα

τραγουδίστρια

«Ο Λέτσος βγαίνει από το “Κολέτσος” και στην ουσία είναι σαν να με διάλεξε αυτός όταν μπήκα στο pet shop. Στο παρελθόν, με είχε δαγκώσει ένα μεγαλόσωμο σκυλί και, όταν ήμουν μικρή, με είχαν κυνηγήσει κατσίκες, ενώ με είχε τσιμπήσει μέχρι και κότα! Τον Λέτσο τον έχω από δύο μηνών και θεωρώ πως είναι μια προέκταση του εαυτού μου. Έχουμε πάει παντού μαζί. Αυτό που μας έδεσε είναι πως όταν τον πρωτοπήρα έπαθε γαστρεντερίτιδα και κινδύνεψε να πεθάνει. Εκείνο που του αρέσει πολύ είναι να τρέχει στην παραλία, ενώ σιχαίνεται οτιδήποτε έχει να κάνει με το νερό. Θαυμάζω πολύ την κίνηση που έκανε η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία βοηθάει τα αδέσποτα της χώρας μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο».

Τατιάνα στεφανιδου

δημοσιογράφος

«Ανέκαθεν αγαπούσα τα δελφίνια και τα σκυλιά, εξαιτίας της ιδιαίτερης επικοινωνίας που έχουν με τον άνθρωπο. Μετά από τρία χρόνια γκρίνιας και παραπόνων από τα παιδιά, αποκτήσαμε τελικά τον Willy. Έκανα την έρευνά μου πριν τον αποκτήσουμε, καθώς πρόκειται για ράτσα ιδιαίτερα φιλική με τα παιδιά. Ό,τι και να λένε τα παιδιά, τελικά η ευθύνη και η λάντζα του ζώου καταλήγει σε σένα. Αν και ασχολούνται μαζί του ο Νικόλας και η Λυδία, θεωρώ πως είμαι η αδυναμία του, αφού φροντίζω να τον επιβραβεύω και με έχει συνδυάσει με το φαγητό. Θα παραδεχτώ, ωστόσο, ότι έχουμε κάνει λάθος στην εκπαίδευσή του, αφού δεν αντέχει ούτε στιγμή μόνος και πηδάει από αγκαλιά σε αγκαλιά. Συχνά λέω ότι είναι το πιο χαϊδεμένο σκυλί που υπάρχει!».

Μαρία Λουίζα Βούρου

μοντέλο-παρουσιάστρια

«Ο Μπόμπος είναι αδεσποτάκι. Ως οικογένεια είμαστε πολύ υπέρ τού να υιοθετείς ένα σκυλάκι που ζει στο δρόμο. Του αρέσει πάρα πολύ να τρώει, αλλά και να κοιμάται! Βρίσκω εξωφρενικό αυτό που συνέβη στη Ρουμανία με τη θανάτωση των αδέσποτων. Τα αδέσποτα δεν ενοχλούν σε κάτι, δεν θα σου κάνουν κακό. Χαίρομαι που έχουν γίνει κινήσεις στην Ελλάδα κατά του συγκεκριμένου νόμου και μακάρι να τον αποσύρουν. Αν έπαιρνα στο μέλλον σκυλάκι, δεν θα έδινα ποτέ λεφτά. Υπάρχουν πολλά ζωάκια που έχουν την ανάγκη ενός σπιτιού και μιας αγκαλιάς. Όπως ο Μπόμπος».

Χριστίνα Πολίτη

δημοσιογράφος

«Η σχέση μου με τα ζώα ξεκίνησε πολύ νωρίς, με μια πανέμορφη γάτα, την Pussy, που είχαμε βρει στα σκουπίδια στο Λυκαβηττό. Έζησε 20 χρόνια και τυράννησε πολύ το labrador που πήραμε αργότερα. Στο Λονδίνο συνάντησα την Exuma, μια περσική που έγινε η κόρη μου. Τη λάτρευα εκείνη τη γάτα. Μέχρι που κάποια στιγμή ήθελα να πάρω ένα σκύλο για τον πρώτο μου γιο, τον Νίκο. Έτσι υποδεχτήκαμε τον Robbie, τον οποίο αποκαλούμε “God of Pugs”. Στην παρέα μας προστέθηκε και η Hanna, η οποία έβγαλε μόνη της τα μάτια της και κάθεται πλέον μόνιμα στην κουζίνα, περιμένοντας πάντα φαγητό. Τέλος, στο πλατό της Φαίης και του Γιώργου γνώρισα τον Tony και πήγαμε οικογενειακώς να τον πάρουμε από το pet shop, ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, εξού και το όνομά του. Χαϊδευτικά τον λέμε Αραπάκι και ναι, αποδέχομαι τον τίτλο “Pug Lover”».

Ελένη Φουρέιρα

τραγουδίστρια

«Τη Μαϊμού την ανακάλυψα στο Instagram και συγκεκριμένα από μια κοπέλα που ανέβασε φωτογραφία με τρία νεογέννητα Shar Pei. Μόλις τα είδα, είπα πως αυτό το κουταβάκι το θέλω. Είμαι ερωτευμένη με τη Μαϊμού. Είναι το παιδί μου και δεν κάνει τίποτα χωρίς εμένα. Έχει εμμονή να βρίσκεται δίπλα μου. Βέβαια, τώρα πια, που είναι 20 κιλά, είναι λίγο δύσκολο να την παίρνω παντού μαζί. Ως παιδάκι, επειδή μέναμε σε μονοκατοικία, είχα πάντα σκυλιά. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχα φέρει ένα νεογέννητο αδέσποτο που βρήκα στο δρόμο. Ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχω ξαναβρεί τέτοιο χαρακτήρα σε σκυλί. Έπειτα από τρεις μήνες, έφυγε από το σπίτι και δεν ξαναγύρισε ποτέ».
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ