2012-04-10 21:13:26
Φωτογραφία για ΓΙΑΚΟΥΜΗ: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Για την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου του Ολυμπιακού στην Πρέβεζα, με τη νίκη 3-2 επί του ΠΑΟ μίλησε στην εκπομπή «Στο φιλέ» της Nova η Δήμητρα Γιακουμή.

Η αρχηγός του Θρύλου είπε:

«Είχαμε πει ότι θα έρθουν κι άλλες τέτοιες στιγμές στον Ολυμπιακό, έγινε η αρχή στη Σάμο, τα καταφέραμε, συνεχίσαμε στην Πρέβεζα, και ελπίζουμε ότι θα έρθουν και άλλες τέτοιες χαρές».

Για τα συναισθήματά της πριν την απονομή, δήλωσε:

«Ημουν πολύ ανυπόμονη, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσω, περίμενα την ώρα και τη στιγμή να τη σηκώσω. Πραγματικά ήταν όμορφο συναίσθημα. Μπορέσαμε και φθάσαμε στον τελικό, περιμέναμε τη δικαίωση για τους κόπους μίας χρονιάς. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πει ότι μέχρι το τέλος του αγώνα θα πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Ότι θα φεύγαμε από την Πρέβεζα με την κούπα».

Για το αν σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όταν η ομάδα βρέθηκε πίσω με 1-2 σετ ή 4-6 στο τάι μπρέικ, θεώρησε ότι μπορεί να χαθεί ο τίτλος, απάντησε:


«Δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι θα χάσουμε, και το ίδιο έβλεπα και στις συμπαίκτριές μου. Πιστεύω ότι έχει γίνει η αρχή και ελπίζω του χρόνου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στήθηκε τελευταία στιγμή, έγινε μία ριζική αλλαγή, ήρθαν νέα πρόσωπα, χρειαζόταν περισσότερος χρόνος. Η ΑΕΚ ήταν πολύ πιο εύκολο να στηθεί, γιατί είχε και πιο έμπειρες παίκτριες. Η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη».

Για τη στάση της διοίκησης, επισήμανε:

«Η διοίκηση έχει δείξει ότι είναι κοντά μας, τους ευχαριστούμε πολύ αυτό. Πίστεψαν σε εμάς, έφεραν την Τένεβα, έδειξαν ότι αυτό το τμήμα το πιστεύουν και το στηρίζουν. Αν ο πρόεδρος δείξει την ίδια αγάπη για του χρόνου, τότε θα φέρουμε το πρωτάθλημα».

Η Γιακουμή μίλησε και για τον γύρο του θριάμβου στο Καραϊσκάκη, τον δεύτερο για την ίδια προσωπικά:

«Είναι απίστευτο αυτό το συναίσθημα, ειλικρινά. Είναι διαφορετικά από πέρυσι, διότι φέτος μπήκαμε στο Καραϊσκάκη και κρατούσα εγώ την κούπα. Το βίωσα πέρυσι, το βιώνω και φέτος, εύχομαι να το βιώσω ξανά του χρόνου».

Όσον αφορά στο επίπεδο των ομάδων, σχολίασε:

«Εχει πέσει πολύ το επίπεδο του γυναικείου βόλεϊ, είναι χειρότερο από τα προηγούμενα χρόνια».

Τέλος, για τα μελλοντικά της σχέδια, ξεκαθάρισε:

«Πρώτη προτεραιότητά μου είναι να μείνω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι βλέψεις έχει ο Ολυμπιακός για του χρόνου. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος, τώρα που φέραμε και δεύτερη κούπα, θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλω να ψηφίσω...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλω να ψηφίσω...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ