2013-10-12 01:32:39
Φωτογραφία για Τι κρύβεται πίσω από το σίριαλ Χρυσή Αυγή
Του Γιώργου Θεοχάρη

Τα ερωτηματικά πολλά Και αυτό το αποδεικνύουν και οι δημοσκοπήσεις με το 20% του λαού που δεν συμφωνεί με το φιάσκο των συλλήψεων . Το κατηγορητήριο όσοι το συνέταξαν μάλλον δεν το έχουν «δέσει» όπως θα έπρεπε. Και εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα τους πάρουν όλους με τις ντομάτες και αντί για ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της «Χρυσής Αυγής» θα έχουμε ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Και κάτι ακόμα. Οι 450.000 Έλληνες που ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» δεν ξύπνησαν ‘ένα πρωί ασπαζόμενοι τον ναζισμό. Και υποθέτω ότι το 95% από αυτούς κατέφυγαν στην ακροδεξιά οργάνωση καταδικάζοντας το πολιτικό σύστημα που τους πρόδωσε..

Ο Έλληνας είναι ολίγον υπερβολικός και επιπόλαιος αλλά ποτέ δεν προδίδει την πατρίδα εναποθέτοντας τις ελπίδες του στους νεοναζιστές που ισοπέδωσαν και αυτή την χώρα με τα πρωτοφανή εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος των προγόνων μας.

Μέσα μου ξύπνησαν μνήμες από όσα μου έλεγε ο μακαρίτης Παππούς μου που ήταν στα πρωτοπαλίκαρα του ΕΑΜ στη Θεσσαλία.


Τα άκουγα σαν ένα παραμύθι, σαν να μην συνέβησαν ποτέ. Η μανία και η θηριωδίες των Γερμανών Ναζί, δεν εχουν έλεος…, ,μου έλεγε.

«Σα εγκλήματα του ναζισμού στην Ελλάδα 1941-1944» του Θόδωρου Τσερπέ περιγράφει την αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στην καταστροφική επιχείρηση του Αδόλφου Χίτλερ

«Κατακτώντας την Ελλάδα οι φασίστες οι Ναζί, δεν κάθισαν πάνω σε δάφνες, αλλά σε δηλητηριασμένα αγκάθια. Κάθε ημέρα που περνούσε είχαν και πολλές λαχτάρες, στα βουνά, από τον ΕΛΑΣ και τον ΕΔΕΣ, στις πολιτείες, στα χωριά, κάθε ημέρα άφηναν πλήθος νεκρούς και τραυματίες. Είχαν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους μ' αυτόν τον ατίθασο λαό και ξεθύμαιναν όπου έφταναν. "Γκρέκο Παρτιζάνι" ξεφώνιζαν με λύσσα, για κάθε Έλληνα αντιστασιακό.

Μετά από κάθε λαχτάρα, μη μπορώντας να ξεθυμάνουν αλλού έμπαιναν στα ελληνικά χωριά, γκρέμιζαν, έβαζαν φωτιά και σκότωναν, όσους κατοίκους μπορούσαν να πιάσουν εκεί ή και περαστικούς στους δρόμους», σημειώνει ο συγγραφέας.

Και επανέρχομαι στα δικά μας…

Πληροφοριοδότης μου ,μέσα από το μέχρι πρότινος κυβερνών κόμμα, κάνει λόγο για ένα καλοστημένο σχέδιο των κομμάτων με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα νέα μέτρα-φωτιά που απαιτεί η τρόικα και θα κοστίσουν 6 δις ευρώ στους Έλληνες.

Η… τηλεοπτική σειρά «Χρυσή Αυγή» έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Θα συλληφθεί ολόκληρος ο πυρήνας της οργάνωσης διαδοχικά…., λένε οι πληροφορίες.

Για να μην καεί μέσα σε λίγες ώρες τηλεοπτικού χρόνου!

Στα μέσα Νοεμβρίου, όπως υποστηρίζεται, θα προκληθεί ακόμα μία προβοκάτσια που θα γεμίσει τα δελτία ειδήσεων και πάλι τα μέτρα θα περάσουν στα ψιλά…

Κάτι σαν αστυνομικό μυθιστόρημα με πολλά μέρη!!!

Ε , ρε που φτάσαμε.

Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα σε αυτή την ευλογημένη χώρα!

Και μέσα σε όλα αυτά, όσοι απονέμουν δικαιοσύνη φαίνεται να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους .Βρήκαμε Παπά να θάψουμε πέντε έξι.

Και αναφέρομαι στην καταδίκη της Βίκυς Σταμάτη και της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αντί να ανοίξει ο φάκελος για όλους εκείνους που κυβέρνησαν την Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά και να τους πούνε:

Πόθεν έσχες για όλα που παρουσίασες ή απέκρυψες τα τελευταία 30 χρόνια.

Που είναι ο εισαγγελέας να παραγγείλει έρευνα για ύποπτα πολιτικά πρόσωπα;

Κλείνουν τις συζύγους των κλεφτών στις φυλακές προσπαθώντας να καλύψουν τα λαμόγια που μας ήπιαν το αίμα…

Ο αρχικλέφταρος Άκης να σαπίσει στη φυλακή εφόσον δεν έδειξε τη παραμικρή μετάνοια στο δικαστήριο. Αυτός έστησε όλο τη συμμορία .

Η δικαιοσύνη όταν αποδίδεται μαζικά και μεμονωμένα κάτι δεν πάει καλά . Και αυτό με προβληματίζει έντονα...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ