2013-10-15 03:21:05
Φωτογραφία για Η Microsoft προσαρμόζει τα Windows Phone για phablets
Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο GDR3 update για τα Windows Phone, με υποστήριξη για μεγαλύτερες οθόνες, το οποίο... θα γίνει διαθέσιμο σταδιακά για τους χρήστες μέσα στους επόμενους μήνες.

Aν και δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι το ριζοσπαστικό, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προσθήκες ώστε να ικανοποιήσουν τους χρήστες. Οι σημαντικότερες αφορούν στην υποστήριξη μελλοντικών συσκευών με μεγάλες οθόνες, όπως το Lumia 1520.

Πλέον το GDR3 (General Distribution Release) προσφέρει μενού Έναρξης για συσκευές με οθόνη μεταξύ 5 και 7 ιντσών με υποστήριξη ανάλυσης έως και 1080p και χώρο για 6 live tiles σε σύγκριση με τα 4 του παρελθόντος. Σημειωτέον, πως η υποστήριξη δεν περιλαμβάνει tablets (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον) αλλά εστιάζει σε μελλοντικά phablets.

Σε ό,τι αφορά στο software, μέσω του Driving Mode ο χρήστης θα μπορεί να δει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής του όταν συνδέεται μέσω Bluetooth χωρίς να αποσπάται.

Επίσης καταργείται η κατηγορία “other” στις ρυθμίσεις αποθήκευσης και δημιουργούνται νέες κατηγορίες για καλύτερη διαχείρηση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής.

H Microsoft κάνει λόγο για εκατοντάδες βελτιώσεις / προσθήκες στο νέο update, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν custom ringtones για sms, e-mail κλπ, εύκολο κλείσιμο των εφαρμογών που δεν θέλει να χρησιμοποιήσει περαιτέρω ο χρήστης και πολλά άλλα.
e-pcmag.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ