2013-10-15 09:04:06
Φωτογραφία για Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν Άνθρωποι…
Αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω την εμπειρία μου σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου.

Βρέθηκα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων στη Νευροχειρουργική κλινική προκειμένου να υποβληθώ σε επέμβαση στον αυχένα διότι είχα σοβαρό πρόβλημα.

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της απογοήτευσης, της κρίσης των αξιών, βίωσα την απολυτή συμπάθεια, ανθρωπιά, κατανόηση, εξυπηρέτηση, τόνωση και γενικά την αίσθηση ότι είμαι η μοναδική που είχα πρόβλημα και έπρεπε όλοι να με προσέχουν!

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν Άνθρωποι που λειτουργούν σαν Μικροί Θεοί και σηκώνουν ανήμπορους ανθρώπους όρθιους να περπατήσουν ξανά και να αναπνεύσουν την ανεξαρτησία τους. Συγκεκριμένα οφείλω πολλά ευχαριστώ στον Νευροχειρουργό Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων κο ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ στο συνεργάτη του κο ΚΑΤΣΙΑΦΑ ΙΩΑΝΝΗ και στους υπόλοιπους γιατρούς που απαρτίζουν το επιτελείο του. Επίσης σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, από τις νοσοκόμες, τη φυσιοθεραπεύτρια, τις καθαρίστριες, τους τραυματιοφορείς, γενικά ΟΛΟΥΣ.

Όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου, μου φερθήκαν σαν να είμαι η μοναδική.

Και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για ΑΜΟΙΒΗ ιατρικών πράξεων!!!

Τελικά ίσως υπάρχει μια μικρή ελπίδα για τους ανθρώπους κάπου σε κάποια γωνία της Ελλάδας που, ξανατονίζω, Άνθρωποι προσφέρουν ελπίδα σε συνάνθρωπους ζώντας και οι ίδιοι μέσα σ αυτή τη μαυρίλα που μας περικλείει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ