2013-10-16 13:44:08
Φωτογραφία για Γιάννενα: Απίστευτη ληστεία τράπεζας - Ο δράστης κατέθεσε τα χρήματα που έκλεψε σε λογαριασμό του!
Στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Χαριλάου Τρικούπη συνέλαβαν λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι, τον δράστη της ένοπλης ληστείας στο υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Ιωαννίνων,αφού αναγνώρισαν από το βίντεο τον δράστη της ληστείας, είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το σπίτι του, αλλά και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Έτσι,τον εντόπισαν σε κατάστημα επί της 28ης Οκτωβρίου, στο οποίο εργάζεται η γυναίκα του και τον συνέλαβαν. Ένα από τα κωμικοτραγικά στοιχεία της υπόθεσης, είναι ότι ο δράστης, κατέθεσε τα χρήματα της ληστείας, σε τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει, λίγο μετά τη ληστεία που διέπραξε!

Το χρονικό της ληστείας Ο δράστης έφυγε με λεία 10.000 ευρώ περίπου, από υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας, στην οδό Κρυστάλλη, λίγο μετά τις 08.00 το πρωί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ληστείας μπήκε στο υποκατάστημα χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπο του, οπλισμένος με ένα μαχαίρι, και ζήτησε από την υπάλληλο στο ταμείο να του δώσει τα χρήματα. Αφού άρπαξε το ποσόν που εκείνη την ώρα υπήρχε στο ταμείο, άνοιξε την πόρτα και έφυγε πεζός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ