2013-10-16 15:55:37
Φωτογραφία για Δίκη Ψωμιάδη: Ένταση και αναβολή για τις 23 Οκτωβρίου
Αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, έπειτα από την άρνηση των κατηγορούμενων να δεχτούν τους δικηγόρους που διόρισε το δικαστήριο. Ψωμιάδης: "Φέρνετε διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή"!

Αυτή τη φορά το δικαστήριο επιχείρησε να "τρέξει" τη διαδικασία, παρά τις "δυσκολίες" που παρουσιάστηκαν εκ νέου, καθώς οι συνήγοροι του Μάκη Ψωμιάδη απείχαν σεβόμενοι την απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.

Το δικαστήριο κάλεσε άλλους δικηγόρους να αντικαταστήσουν όσους απείχαν με τον Μάκη Ψωμιάδη να παρεμβαίνει και να τονίζει σε έντονο ύφος: "Σεβαστείτε επιτέλους την κατάστασή μας. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή. Σεβαστείτε μας. Πρέπει να μας ρωτήσετε κι εμάς αν τους δεχόμαστε για δικηγόρους".

Στο σημείο εκείνο υπήρξε διακοπή της διαδικασίας. Με την επανέναρξη το δικαστήριο όρισε τέσσερις δικηγόρους, ωστόσο και οι τέσσερις κατηγορούμενοι απάντησαν αρνητικά στο ερώτημα αν τους δέχονται.


Ο πρόεδρος απευθυνόμενους προς τους κατηγορούμενους τους είπε: "Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο", με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: "Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι μια δίκαιη δίκη".

Εν τέλει μετά από πολύωρη νέα διακοπή το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για τις 23 Οκτωβρίου ημέρα που έχει οριστεί και η δίκη για τα στημένα παιχνίδια.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ