2013-10-16 20:10:07
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Oριακά προλαβαίνει το παιχνίδι της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό στο "Εστάντιο Ντα Λουζ" ο Μιραλέμ Σουλεϊμάνι και δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα των "αετών".

Δεν είναι μόνο οι κακές συνολικά εμφανίσεις μέσα στη σεζόν, αλλά και οι τραυματισμοί αρκετών παικτών που έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της Μπενφίκα. Λάζαρ Μάρκοβιτς, Λιούμπομιρ Φέισα και φυσικά Εντουάρντο Σάλβιο έχουν ήδη τεθεί εκτός μάχης για το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Εστάντιο Ντα Λουζ" (23/10), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ενώ ο φορ Ροντρίγκο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά.

Ωστόσο στην Μπενφίκα αγωνιούν πλέον και για την κατάσταση του Μιραλέμ Σουλεϊμάνι, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και σύμφωνα με τους Πορτογάλους σίγουρα χάνει την Σαββατιάτικη (19/10) αναμέτρηση Κυπέλλου με την Σινφαές.

Ο παίκτης υπολογίζεται να είναι οριακά στην διάθεση του Ζόρζε Ζεζούς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 23 Οκτώβρη, ωστόσο πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος 100% για να συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα της Μπενφίκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ