2013-10-16 23:04:04
Φωτογραφία για Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα όρια των Δήμων Σπάτων-Παιανίας-Παλλήνης
Η Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου - Συντήρηση Εγκαταστάσεων Ηλεκτροφωτισμού και λοιπές εργασίες σε Οδούς Αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Έτους 2012», θα ξεκινήσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 18 Οκτωβρίου 2013 επί της Λεωφόρου Σπάτων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 18 Απριλίου 2015 και έχουν ως εξής:

 Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Σπάτων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πύρρου και Παπαγγελάκη, με απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος και στα δύο ρεύματα, καθ’ όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδος.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα θα γίνεται μέσω περιποριών από εναλλακτικές διαδρομές με κατάλληλη σήμανση ως εξής:

 Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων


 Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη, δεξιά στην οδό Παπασιδέρη , αριστερά στην ανώνυμη οδο , δεξιά στην οδό Παλαιοπαναγιάς, αριστερά στην οδό Μπέλλου, δεξιά στην οδό Λεονταρίου και συνέχεια αριστερά στη Λ. Σπάτων

Επισημαίνεται ότι για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω περιπορίες, θα κατασκευαστούν νέοι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις Λ. Σπάτων – Παπαγγελάκη και Παπαγγελάκη – Πύρρου και θα τροποποιηθεί η υφιστάμενη φωτεινή σηματοδότηση στον κόμβο Λ. Σπάτων – Ανατολικής Λεονταρίου (Γέφυρα).

Επίσης, για την οδό Πύρρου θεωρείται απαραίτητη η μονοδρόμησή της με κατεύθυνση από τη Λ. Σπάτων προς την οδό Παπαγγελάκη, καθώς και μειώσεις στα όρια ταχύτητας στις οδούς Παπαγγελάκη, Παπασιδέρη, ανώνυμη οδός, Παλαιοπαναγιάς, Μπέλλου, Λεονταρίου, μείωση του ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα, ενώ στην οδό Πύρρου μείωση του ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ ώρα.

Τέλος, όσον αφορά την κυκλοφορία των Λεωφορείων και Βαρέων οχημάτων και μόνο για την κατεύθυνή τους από Σπάτα προς Αθήνα προβλέπεται η περιπορία τους μέσω των οδών Μπέκα, Αγίου Δημητρίου, Παράδρομο Αττικής Οδού και Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε ότι οι προσωρινές αυτές ρυθμίσεις μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες. Ζητούμε την κατανόησή τους, όμως, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θεωρείται επιτακτική προς όφελος των πολιτών. Παρακαλούμε τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας» .
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ