2013-10-17 02:03:03
Φωτογραφία για Αλλαγή προπονητή πριν τα μπαράζ για Κροατία
Η αποτυχία της απευθείας πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκλήφθηκε ως αποτυχία από τους Κροάτες. Έτσι και παρότι η εθνική ομάδα της χώρας εξασφάλισε την παρουσία της στα μπαράζ του Νοεμβρίου, υπήρξε αλλαγή προπονητή.

Ο Ιγκόρ Στίματς απολύθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή (αν και είχε θέσει ο ίδιος από χθες στη διάθεση της ομοσπονδίας την παραίτησή του). Μάλιστα την απόφαση πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κι άλλοτε συμπαίκτης του Στίματς στην εθνική Κροατίας, Νταβόρ Σούκερ.

Αντικαταστάτης του απερχόμενου προπονητή θα είναι ο Νίκο Κόβατς, που είχε διατελέσει αρχηγός της «χρβάτσκα» στο παρελθόν, ενώ μετρούσε 83 συμμετοχές και 15 γκολ με το εθνόσημο. Ο παλαίμαχος μέσος, που έκανε καριέρα σε Μπάγερν, Λεβερκούζεν, Αμβούργο και Χέρτα, είχε δουλέψει σαν προπονητής μόνο στα τμήματα υποδομής της Σάλτσμπουργκ και στην εθνική Ελπίδων της Κροατίας.

Η Κροατία τερμάτισε πίσω από το Βέλγιο στον πρώτο όμιλο των προκριματικών έχοντας 17 βαθμούς σε 10 αγώνες (26 είχαν οι πρωτοπόροι).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ