2013-10-17 01:58:04
Φωτογραφία για O ΓΑΠ έδωσε συμβουλές επίλυσης της αμερικανικής κρίσης!
Μεγάλες στιγμές πρέπει να έζησαν οι τηλεθεατές του Bloomberg καθώς ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο συμβούλεψε την αμερικανική κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα για το δημοσιονομικό πρόβλημα. Μια σκέψη που και μόνο στο άκουσμά της είχαν κάνει κραχ όλα τα διεθνή χρηματιστήρια για μια βδομάδα.

Ο τίτλος της συνέντευξης ήταν «Lessons learned from the greek crisis» (διδάγματα από την ελληνική κρίση) και βρήκαν τον «ειδικό».

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Παπανδρέου που , σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τον αποκαλούσε «κύριε πρωθυπουργέ», «τι θα μπορούσε η Ουάσινγκτον να μάθει από την εμπειρία σας στην Αθήνα»;

«Πρώτα από όλα, έκανα ότι μπορούσα για να αποφύγω τη χρεωκοπία», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα των ΗΠΑ είναι πολιτικό και όχι οικονομικό».

«Οι ΗΠΑ χάνουν την αξιοπιστία τους λόγω αυτού του πολιτικού προβλήματος», ανέφερε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε πως θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να δώσουν «φωνή στον πολίτη», μέσω δημοψηφίσματος, όπως προσπάθησε και ο ίδιος να κάνει στην Ελλάδα. «Με σκοτώνετε, κύριε πρωθυπουργέ», ήταν η απάντηση που έλαβε από τον δημοσιογράφο ο κ. Παπανδρέου.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ