2013-10-17 08:01:02
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΡΕΣ... ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΓΚ
Οι Μασάντο και Τόρες επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς στο Ρέντη σε αντίθεση με τον Χολέμπας που έχει αιμάτωμα και τον Μπονγκ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις Η δουλειά συνεχίζεται με ένταση στου Ρέντη ενόψει των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη με Πλατανιά και Μπενφίκα αντίστοιχα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ανεβάζουν καθημερινά στροφές. Η προπόνηση της Τετάρτης επεφύλαξε καλά και άσχημα νέα για το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων, αφού όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κανονικά γυμνάστηκαν, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα, οι Πάουλο Μασάντο και Μιγκέλ Τόρες, σε αντίθεση με τους Χοσέ Χολέμπας και Γκαετάν Μπονγκ.

Ο Πορτογάλος με τον Ισπανό επρόκειτο να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς αυτήν την εβδομάδα, κάτι που τελικά έγινε. Ο Μασάντο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι έτοιμος για τον Πλατανιά,ενώ ο Τόρες θέλει λίγο χρόνο ακόμα.

Ωστόσο προβλήματα έχουν ο Χολέμπας με αιμάτωμα στον δεξιό έξω πλατύ και ο Μπονγκ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε στην δεξιά ποδοκνημική, αλλά και ορισμένες μικροενοχλήσεις στον αριστερό του τετρακέφαλο, κάτι που προβληματίζει τον Μίτσελ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ