2013-10-17 09:49:40
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ
Στην Κουμουνδούρου θεωρούν βέβαιο ότι το Μαξίμου θα προσπαθεί καθημερινά να κρατά ψηλά το θέμα με τη βία των άκρων, προκειμένου όπως εκτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες, για να μην βλέπουν την κατάρρευση του success story στην οικονομία.

 

Γι αυτό άλλωστε έχουν αποφασίσει να δίνουν από δω και στο εξής απαντήσεις αλλά σε χαμηλότερους τόνους για το θεωρία των άκρων, όπου αξίζει να δοθούν διευκρινήσεις και να μην συντηρούν οι ίδιοι την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση σε αυτό το πεδίο, αντιθέτως να επικεντρωθούν στις οικονομικές εξελίξεις οι οποίες θα κρίνουν πολλά τους επόμενους μήνες. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κουμουνδούρου εξέδωσε χθες δυο ανακοινώσεις με θέμα τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους για το χρηματοδοτικό κενό.

Όλες οι εξελίξεις στην οικονομία αλλά και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες με τη σύγκρουση για τα άκρα θα βρεθούν σήμερα  στο επίκεντρο της Πολιτικής Γραμματείας η οποία θα προετοιμάσει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.


Στην Κεντρική Επιτροπή δεν πρόκειται όπως έλεγαν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να συζητηθεί η τακτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στις κάλπες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η συζήτηση αυτή θα γίνει τον Νοέμβριο. 

Άλλωστε σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν από την Κουμουνδούρου «κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα από τα κόμματα της Αριστεράς για την Προεδρία της Κομισιόν η οποία εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί το Δεκέμβριο στη Λισσαβώνα.

 Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που στο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι θα δώσει σημαντικούς πόντους στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς θα ενισχύσει το προφίλ του τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, την οποία θα «εκμεταλλευθούν» με κάθε τρόπο ενόψει της διπλής κάλπης την άνοιξη.

 ''The New Daily Mail'' 

με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ