2013-10-17 13:32:03
Φωτογραφία για Το δράμα μιας οικογένειας πίσω από μια κατάσχεση
Το δράμα μιας οικογένειας κρυβόταν πίσω από την κατάσχεση δυο σπιτιών ο πλειστηριασμός των οποίων αποτράπηκε από την παρέμβαση των μελών της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών... στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, αφορούσε μια οικογένεια, όπου είχαν φροντίσει να φανούν τα δύο ακίνητα της σαν ένα και έτσι να ανεβάσουν την συνολική αξία πάνω από τις 200.000 ευρώ, με αποτέλεσμα παρόλο που αφορούσε πρώτη κατοικία,να προχωρήσει η διαδικασία της κατάσχεσης και κατ' επέκταση του πλειστηριασμού.

Η συγκεκριμένη οικογένεια είχε χτυπηθεί άσχημα από την μοίρα, καθώς πριν από 7 μήνες καθώς η 92χρονη γυναίκα έχασε τον ένας της γιο ο οποίος είχε δώσει τέλος στην ζωή του, λόγω οικονομικών χρεών προς την ίδια τράπεζα ! Η ίδια και ο άλλος της γιος βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση έχοντας φτάσει στο σημείο να χάνουν το σπίτι τους από τα χρέη. Τόσο η ηλικιωμένη γυναίκα όσο και ο γιος της ήταν που ήταν χτες παρόν στο Ειρηνοδικείο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ η παρέμβαση της κίνησης έδωσε ανάσα στην οικογένεια.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ