2013-10-18 00:20:19
Φωτογραφία για Ανακοίνωση - Ενημέρωση 16 10 2013 ( Έναρξη κινητοποιήσεων 29 Οκτωβρίου) από ΠΑΣΙΔΙΚ
Κατά το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο το οποίον διεξήχθει με μοναδικό θέμα συζήτησης τις επικείμενες κινητοποιήσεις, αποφασίστηκε όπως ξεκινήσουμε την επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις 29 Οκτωβρίου μετά και από συνεννόηση με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών που έχουν ήδη ανακοινώσει την εκκίνηση των κινητοποιήσεων τους την ίδια ημερομηνία.

Γίνεται προσπάθεια συνεννόησης και με άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών είτε Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας είτε Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης για συντονισμένες ενέργειες όλων μας σχετικά με την αυθαίρετη, αυταρχική και αντισυνταγματική απόφαση του Υπουργείου Υγείας για περικοπή της αποζημίωσης μας σε ήδη παρασχεθείσες εξετάσεις στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Αναφορικά με την ΠΟΣΙΠΥ και με τις ενώσεις που την απαρτίζουν, αργά χθες το βράδυ έγινε διαβούλευση μαζί τους και σε πρόσκληση του MEDISYN όλων των εργαστηριακών φορέων για το ίδιο θέμα, χωρίς όμως οι συγκεκριμένοι φορείς των εργαστηριακών γιατρών να έχουν ξεκάθαρη θέση και να έχουν καταλήξει στην συμπαράταξη τους με τις ενέργειες που έχει αποφασίσει ο Σύνδεσμος μας και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.


Εμείς προχωράμε κανονικά στην αποφασισθείσα επίσχεση που θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου και μέσα στην εβδομάδα θα σας αποστείλουμε τις αφισέτες ανακοίνωσης της επίσχεσης μας τις οποίες όλοι πρέπει να αναρτήσετε στην εξώθυρα και στις προθήκες των τμημάτων σας για να ενημερωθούν εγκαίρως οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού για την επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς αυτούς μέσω του παραπεμπτικού.

Παρακαλείσθε όπως όσοι δεν έχετε αποστείλει ακόμη τη συγκατάθεση σας για την επίσχεση που προγραμματίζουμε, να το κάνετε εντός των επόμενων δύο ημερών.

Παρακολουθείτε συνεχώς το site του Συνδέσμου μας για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις ενέργειες μας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ