2013-10-22 04:41:10
Φωτογραφία για Βόλος: Το έσκασαν από το ίδρυμα ανηλίκων και... άρπαξαν τσάντες!
Συνελήφθησαν οι δύο 17χρονοι, οι οποίοι είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου και εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας δύο περιπτώσεις αρπαγών τσαντών από ηλικιωμένες στο Βόλο.

Όπως διαβάζουμε στο e-volos, συνελήφθησαν, ως δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, ένας 17χρονος κι ένας συνομήλικός του, υπήκοος Αλβανίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο το απόγευμα στο Βόλο οι δράστες προσέγγισαν 68χρονη γυναίκα και της έκλεψαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 53 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Λίγο αργότερα σε άλλο σημείο της πόλης, κατα τον ίδιο τρόπο, προσέγγισαν 79χρονη γυναίκα και της πήραν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και κλειδιά του σπιτιού της.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο 17χρονων, οι οποίοι είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης

Βόλου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, που έκλεψαν τις τσάντες.

Οι ανήλικοι κρατούνταν στο παραπάνω Ίδρυμα για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν έχει αποφασίσει ο Εβρά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν έχει αποφασίσει ο Εβρά
«Φαβορί η Ρουμανία»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Φαβορί η Ρουμανία»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ