2013-10-22 15:50:03
Φωτογραφία για ΘΕΟΣ : ΦΛΥΑΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ...
Στην καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου στάθηκε ο προπονητής των Παίδων του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, όσον αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ισόπαλο 1-1.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μιλώντας στον «Γαύρο» τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά φλύαροι και στο θέμα οργάνωσης αλλά και στην αμυντική μας λειτουργία. Και αρκετά νωρίς μείναμε πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο. Παρά το γεγονός ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, δεν είχαμε καλή οργάνωση και ούτε την απαραίτητη συγκέντρωση στην τελική μας προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, βγήκαμε καλύτερα, είχαμε καλό τρόπο ανάπτυξης στο παιχνίδι μας. Χάσαμε το πέναλτι σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο του αγώνα, αφού θα είχαμε ισοφαρίσει νωρίτερα, αν και το καταφέραμε λίγο αργότερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες μετά για ένα δεύτερο γκολ χωρίς όμως να το σημειώσουμε. Έχω ξαναπεί ότι σε αυτή την ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχραιμία. Όπως έχω πει ξανά ότι σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι, όπως και γίνεται, αλλά θα πρέπει παράλληλα να διορθώνουμε και τα λάθη μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο νταλκάς της εξουσίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο νταλκάς της εξουσίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ