2013-10-25 18:48:06
Φωτογραφία για Το Κίνημα Δεν Πληρώνω για την επιδρομή στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω, καταγγέλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή τρομοκρατικού χαρακτήρα επιδρομή στο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ με πρόσχημα την "διακίνηση ναρκωτικών ουσιών"!

Συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επισκέφτηκαν το πρωί ελεγκτές του ΕΟΦ με τη συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο στις εγκαταστάσεις του, μετά από καταγγελία που έγινε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ η οποία αφορούσε σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Είναι πασιφανές ότι επρόκειτο για μιά στημένη καταγγελία από τους κύκλους εκείνους που...

με την συνεργασία του κράτους, θέλουν να αποστερήσουν το λαό από οποιαδήποτε δομή κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σήμερα το σύνθημα "Κανένας μόνος του στην κρίση" αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του κράτους, για την ενότητα του λαού από τα κάτω και στη βάση του.


Το κράτος θέλει μόνο την "φιλανθρωπία" που προέρχεται από ελεγχόμενες καθεστωτικές δομές μεγαλοκαπιταλιστών, ΜΜΕ και της ανώτατης ιεραρχίας της εκκλησίας.

Δομές που δεν θίγουν στο ελάχιστο το ρητό: Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...

Στον αντίποδα βρίσκονται οι κοινωνικές δομές αλλήλεγγύης, όπως το Μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού, το Κοινωνικό Ιατρείο του Κινήματος Δεν Πληρώνω και τόσα άλλα σε όλη τη χώρα, που δεν έρχονται για να μπαλώσουν τις τρύπες του χρεοκοπημένου καπιταλιστικού κράτους, αλλά προτάσουν μια άλλη κοινωνία, κόντρα και πέρα από το σύστημα εκμετάλλευσης που βιώνουμε.

Να ξέρουν καλά όλοι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την υγεία και να εφαρμόσουν τις πιο ακραίες απάνθρωπες λογικές του καπιταλιστικού κανιβαλισμού, ότι το έμβλημα τους "Ο έχων επιβιώνει, ο μη έχων αποβιώνει", δεν θα περάσει.

Το 99% της κοινωνίας όχι μόνο θα επιβιώσει, μέσα από την αλληλεγγύη, αλλά μέσα από την ανατρεπτική πάλη του λαού θα οικοδομήσει μια νέα κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ