2013-10-25 18:47:16
Φωτογραφία για Η... ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ!
Πανευτυχής για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπενφίκα, ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, για την αφιέρωση του, αλλά και για τη βελτίωσή του.

«Φεύγουμε με περίεργη γεύση γιατί ήμασταν κοντά στους τρεις βαθμούς, αλλά τελικά πήραμε μόνο έναν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν πολύ πιο δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που είχαμε σχεδιάσει με ένα υπέρ μας αποτέλεσμα, αλλά εκτός έδρας είναι πάντα καλό να μη χάνεις κι αυτό που μένει είναι η ισοφάριση την τελευταία στιγμή», ήταν τα λόγια του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Πορτογάλους, για να συνεχίσει για το γκολ που πέτυχε στο «Ντα Λουζ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος για το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Βοήθησε την ομάδα να πάρει προβάδισμα, βοήθησε και εμένα προσωπικά, καθώς αποκτώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το αφιερώνω στο παιδί μου, στη γυναίκα μου που είναι έγκυος».

Τέλος, αναφορικά με τις προβλέψεις του στον όμιλο, κατέληξε. «Είναι δύσκολο να πούμε ότι ήμασταν καλύτεροι, γιατί ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε. Έχουμε όμως μεγάλες δυνατότητες και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάμε καλά. Έχουμε πολλές πιθανότητες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ