2013-10-25 19:00:15
Φωτογραφία για ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ : ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι μια... διδακτική εμπειρία για τον Ικαρο Χαλκίδας, ο οποίος θα προσπάθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και παράλληλα να κερδίσει εμπειρίες που θα τουν φανούν χρήσιμες για την συνέχεια, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης.

"Σίγουρα το ματς στο ΣΕΦ θα είναι μια διδακτική εμπειρία για την ομάδα μας. Εχουμε πολλά να "κερδίσουμε" απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος διαθέτει παίκτες με τεράστια εμπειρία και αμέτρητες παραστάσεις.

Στόχος δικός μας είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και παράλληλα να κερδίσουμε εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες για την συνέχεια της σεζόν", είπε ο προπονητής του Ικαρου Χαλκίδας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ιβάν Ασκα ανέφερε: "Η νίκη επί του Απόλλωνα και η μεγάλη βοήθεια που πήραμε από τον κόσμο της Χαλκίδας, μας έδωσαν δύναμη για τη συνέχεια της περιόδου.

Πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και πιστεύω πως μέσα από αυτό το παιχνίδι, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε.

Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και συνάμα να διορθώσουμε κάποιες από τις αδυναμίες μας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ