2013-10-25 19:43:07
Φωτογραφία για Ποια ATM δεν θα δίνουν χρήματα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Διακοπές ορισμένων υπηρεσιών θα παρουσιάσουν το επόμενο τριήμερο τα ATM της Αlpha Bank και της πρώην Εμπορικής λόγω της ένωσης πληροφοριακών συστημάτων των δύο τραπεζών.

Το Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί και η ενοποίηση των συστημάτων του πρώην δικτύου Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων πληροφορικής της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς, ωστόσο, να επηραστεί η λειτουργία των ΑΤΜ του δικτύου, με εξαίρεση το internet banking που εξυπηρετούσε τους πελάτες του πρώην δικτύου της Τράπεζας Κύπρου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι λόγω της ένωσης των πληροφοριακών συστημάτων AlphaBank – Εμπορικής που ξεκινάει από σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, οι πελάτες των τραπεζών θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα εξής:

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της ενοποιήσεως, θα γίνονται κανονικά αναλήψεις από ΑΤΜ με όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί στις λοιπές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ και άλλων εναλλακτικών δικτύων, που όμως θα αποκατασταθούν πλήρως το συντομότερο δυνατόν.


Από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα Καταστήματα διευρυμένου ωραρίου της Τραπέζης, συμπεριλαμβανομένου του Καταστήματος του Αερολιμένος Αθηνών.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου έως το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2013, οι βασικές συναλλαγές (αναλήψεις, ερωτήσεις υπολοίπου) με κάρτες εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του δικτύου των 1.310 ΑΤΜ της Alpha Bank και όχι από τα ΑΤΜ άλλων τραπεζών.

Η λειτουργία των καρτών εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα διακοπεί μεταξύ 4.00π.μ. και 10.00 π.μ. της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου.

Από τις 8.00μ.μ. της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2013, θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking.

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντιστοίχως.

Από τις 4.00μ.μ. της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2013, δεν θα είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση στην υπηρεσία Μαζικών Πληρωμών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης (Emporiki e-business pay). Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, η υπηρεσία θα ενταχθεί στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων της Alpha Bank.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της πρώην Εμπορικής Τραπέζης (Emporiki Secure e-Commerce) θα ενταχθεί στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων της Alpha Bank την εβδομάδα 21-25 Οκτωβρίου 2013.

Ενοποίηση των συστημάτων του πρώην δικτύου Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα

Παράλληλα, η  Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η ενοποίηση των συστημάτων του πρώην δικτύου της Τράπεζας Κύπρου στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων πληροφορικής της Τράπεζας Πειραιώς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της ενοποίησης, το δίκτυο των 2.200 ΑΤΜ και τα συστήματα εξυπηρέτησης των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών θα λειτουργούν κανονικά, και θα εξυπηρετούν τις συναλλαγές των πελατών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς.

Tο μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου θα παύσει η λειτουργία του internet banking που εξυπηρετούσε τους πελάτες του πρώην δικτύου της Τράπεζας Κύπρου και από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου όλοι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από την ενιαία πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής (winbank) της Τράπεζας Πειραιώς.

Από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, όλοι οι πελάτες του πρώην δικτύου της Τράπεζας Κύπρου θα μπορούν να εξυπηρετούνται πλήρως για όλες τις συναλλαγές τους από το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω οποιουδήποτε από τα 860 καταστήματα του δικτύου της επιθυμούν.

Πηγή: Ποια ATM δεν θα δίνουν χρήματα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/27323/poia-atm-den-tha-dinoyn-hrimata-triimero-tis-28is-oktovrioy#ixzz2ikjbGJUl
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ