2013-10-25 20:56:49
Φωτογραφία για «Δεν έχει χάσει την αίγλη του ο Παναθηναϊκός»
Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Πρέπει να πούμε πράγματα που έχουμε ξαναπεί. Είναι σημαντικό, αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Κοιτάμε μπροστά. Δίνουμε αξία σε αυτό που μένει πίσω, αλλά προσπαθούμε καλύτερα. Μας νοιάζει περισσότερο το πώς θα είμαστε στη συνέχεια. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Δεν έχει χάσει την αίγλη του. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Θέλουμε να ενισχύουμε την καλή εικόνα μας και κοιτάμε μόνο εμάς, το πώς θα παίξουμε και να επηρεάσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού ώστε να γύρει η πλάστιγγα προς τα εμάς. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ δυνατός και συγκεντρωμένος λόγω της ήττας. Πρέπει να ισορροπήσουμε το ματς».

Για το πού θα κριθεί η αναμέτρηση: «Ένα γκολ μπορεί να μπει με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Εμείς έχουμε ένα ενιαίο πλάνο. Βασιζόμαστε στη δική μας λειτουργία και μελετάμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Προσπαθούμε να δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας. Θα προσέξουμε τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού στο επιθετικό κομμάτι και να βρούμε την ισορροπία μας».
Sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ