2013-10-26 03:15:26
Φωτογραφία για Στην Πάτρα γέννησα την Μαρία - Έρευνες στα Νοσοκομεία της πόλης μετά την ομολογία
Υπ΄ατμόν βρίσκονται οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, μετά την δήλωση-ομολογία που φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές, η γυναίκα που εμφανίζεται ως η βιολογική μητέρα της ανήλικης Μαρίας, που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας, η φερόμενη ως μητέρα της Μαρίας, κατά την προανακριτική διαδικασία, εμφανίζεται να δήλωσε πως γέννησε το ανήλικο κοριτσάκι στην Πάτρα το 2009, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία (ημερομηνία γέννησης, νοσοκομείο κλπ).

Η "εξομολόγηση" αυτή, όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμό και για τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του skaipatras.gr, ήδη έχει ενημερωθεί η 6η Διεύθυνση Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να ελέγξει τις γεννήσεις που έγιναν κατά το 2009, τόσο στην Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", όσο και στο 409 πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο.


Πηγές αναφέρουν πως ήδη έχει δοθεί εντολή στους Διοικητές των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων για "ψηλάφηση" των αρχείων. Διαδικασία που αναμένεται να είναι πολυήμερη καθώς όπως αναφέρεται κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζει εάν οι τοκετοί εκείνης της χρονικής περιόδου έχουν περαστεί στο μηχανογραφικό σύστημα των Νοσοκομείων, ώστε τα αποτελέσματα των ερευνών να είναι άμεσα. Εάν αυτό επαληθευτεί, τότε οι υπάλληλοι των Νοσοκομείων θα πρέπει να ψάξουν έναν έναν τους φακέλλους των γεννήσεων...!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Βουλγάρας, φερόμενης μητέρας της μικρής Μαρίας, γέννησε το παιδί στην Πάτρα, την περίοδο που βρισκόταν στην περιοχή και εργαζόταν σε αγροτικές καλλιέργειες. Εκείνη την περίοδο, όπως δηλώνει γνώρισε και το ζευγάρι των Ρομά, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στα Φάρσαλα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Γ. Στουρνάρας Επίτροπος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Γ. Στουρνάρας Επίτροπος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ