2013-10-26 07:58:00
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το απόγευμα της  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου.

 Ο κ. Παπούλιας έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 19:30 και εκεί τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών.

Σήμερα στις 11:00 ο κ. Παπούλιας θα παραστεί στην πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 13:30 θα παρατεθεί γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών στη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει προσφώνηση από τον διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Νικόλαο Δεβετζή και αντιφώνηση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την κυβέρνηση στο γεύμα θα εκπροσωπήσει ο κ. Βενιζέλος.


Στις 18:30 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση  στην οποία θα παραστεί και ο κ. Παπούλιας.

Την Κυριακή, στις 11:00 ο κ. Παπούλιας θα εγκαινιάσει στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης Εκθεση κειμηλίων του ΥΜΑ-Θ με τίτλο «Το ΄40 έτσι πολεμήσαμε».

Τη Δευτέρα στις 11:00 ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οποία την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11:00  της Κυριακής στην οδό Τσιμισκή.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ