2013-10-26 10:23:38
Φωτογραφία για Τι κοινό έχουν οι γυναίκες με τους υπολογιστές;
Διαβάστε τι κοινό έχουν οι γυναίκες με τους υπολογιστές 1. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τον τρόπο σκέψης τους… εκτός από τον δημιουργό τους.

2. Ακόμα και τα μικρότερα λάθη σας, δεσμεύονται αμέσως στη μνήμη τους για μελλοντική αναφορά.

3. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν οι υπολογιστές μεταξύ τους και οι γυναίκες με άλλες γυναίκες, είναι ακατανόητη για όλους τους άλλους.

4. Το μήνυμα, «λάθος εντολή ή όνομα αρχείου», είναι σαν να σας λένε «Αν δεν ξέρεις γιατί είμαι θυμωμένη μαζί σου, φυσικά και δεν πρόκειται να σου πω».

5. Μόλις δεσμευτείτε με μια γυναίκα ή με έναν υπολογιστή, θα βρεθείτε σε πολλά έξοδα αγοράζοντας αξεσουάρ για αυτά.

6. Ακριβώς όπως οι γυναίκες, έτσι και για τους υπολογιστές, κάθε χρόνο ένα νέο μοντέλο βγαίνει στην κυκλοφορία, είναι καινούριο, πιο προχωρημένο και δίνει πολλά περισσότερα. Και φυσικά … θέλετε να το χτυπήσετε!

7. Οι υπολογιστές είναι σαν τις γυναίκες: αφού έχετε συνηθίσει με αυτά και δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε, καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι ένας μόνο υπολογιστής δεν φτάνει.

8. Μια γυναίκα είναι σαν έναν υπολογιστή: είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε, αλλά όταν βλέπετε αυτό που έχουν οι φίλοι σας, ζηλεύετε καθώς συνειδητοποιείτε ότι θέλετε και εσείς κάτι διαφορετικό.

9. Ορισμένοι υπολογιστές (server), όπως και ορισμένες γυναίκες, εξυπηρετούν πολλούς ανθρώπους.
arouraios.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ