2013-10-26 10:57:19
Φωτογραφία για Μετά το ΤΕΙ σειρά έχει το νοσοκομείο!
Δυστυχώς τα χτυπήματα που δέχεται η πόλη του Μεσολογγίου δεν έχουν σταματημό.

Το Onairnews ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που είχε χτυπήσει το καμπανάκι για το σχέδιο Αθηνά που στόχος του ήταν να κλείσει το ΤΕΙ Μεσολογγίου όταν άλλοι μίλαγαν για 7.000 φοιτητές!

Πλέον οι κάτοικοι του Μεσολογγίου βλέπουν οτι το onairnews σας έγραφε την αλήθεια ενώ κάποιοι άλλοι παραπλανούσαν τον κόσμο.

Είχαμε αναφέρει οτι το σχέδιο Αθηνά άφηνε παράθυρο στον κάθε διευθυντή σχολής ή ακόμη και στους ίδιους φοιτητές να έχουν επιλογή να φύγουν απο το ΤΕΙ και να πάνε σε άλλη πόλη.Ηδη οπως μάθαμε στον δρόμο προς Πάτρα είναι και η λογιστική αφού αυτό ζητήθηκε με επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.Ακόμη και τώρα αυτοί που δηλώνουν απο μόνοι τους δημοσιογράφοι με δημοσιεύματα τους βοηθούν το έργο του κλεισίματος του ΤΕΙ Μεσολογγίου ακόμη πιο γρήγορα.

Εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει με δημοσιεύματα,πάντα με έγγραφα,οτι υπάρχει μεθόδευση ώστε το νοσοκομείο Μεσολογγίου να υποβαθμιστεί με στόχο το κλείσιμο.Εχουμε ακούσει κατά καιρούς ακόμη και απο τον Υπουργό Υγείας οτι δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός.


Δεν χρειάζεται απλά μια ανακοίνωση οτι μπαίνει λουκέτο στο νοσοκομείο,όπως έγινε με το ΤΕΙ.Με απλούς τρόπους αποδυναμώνουν το νοσοκομείο απο γιατρούς και απο προσωπικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει οπότε να έχουν την δικαιολογία για την μη βιώσιμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο διοικητής των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου ζητά συνέχεια την μεταφορά προσωπικού και γιατρών απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου προς το Αγρίνιο την στιγμή που το προσωπικό του Μεσολογγίου προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο τρόπο σε όλους τους κατοίκους της περιοχής Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.

Αδειάζει το νοσοκομείο του Μεσολογγίου ,δεν το αφήνει να λειτουργήσει την στιγμή που ο ίδιος φεύγει απο την διοίκηση των νοσοκομείων.

Επικαλείται οτι το προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!Θα θέλαμε κύριε Δημητρογιάννη τα στατικά που αποδεικνύουν αυτό που λέτε ώστε να ξέρουμε και εμείς τα πραγματικά γεγονότα.

Επίσης κύριε διοικητά γιατί εδώ και δυο μήνες περίπου δεν στέλνεται τον αξονικό τομογράφο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όταν ήδη έχετε στα χέρια σας την έκθεση απο τον διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου ,που εσείς ζητήσατε,και αφήνεται τον αξονικό τομογράφο στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου να σαπίζει?

Υστερα απο όλα αυτά το συμβούλιο διοίκησης νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΎΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

Η απόφαση τους έχει ήδη μεταβιβαστεί στον διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ στην γραμματεία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας.

Το ΤΕΙ Μεσολογγίου λειτουργούσε και ήταν μέσα στα 5 καλύτερα και το κλείσατε!Το νοσοκομείο Μεσολογγίου λειτουργούσε και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού του.

Αν δεν θέλετε να το βοηθήσετε τουλάχιστον μην του βάζετε εμπόδια και αφήστε το να λειτουργεί και να εξυπηρετεί ακόμη και ασθενείς που έρχονται απο άλλες πόλεις της Ελλάδας να χειρουργηθούν απο συγκεκριμένους γιατρούς του νοσοκομείου.Δεν ήταν λίγες οι φορές που το νοσοκομείο Μεσολογγίου έιχε παίξει με ρεπορτάζ σε μεγάλα Αθηναικά κανάλια για τις επιτυχίες του.

Δυστυχώς όπως στον αγώνα για το ΤΕΙ ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν ετσι και για το νοσοκομείο είναι λίγοι αυτοί που τρέχουν.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ