2013-10-26 11:06:05
Φωτογραφία για Αναζητούν το παιδί τους επί 1.647 ημέρες - Ζει και θα το βρούμε
«Το παιδί μας ζει, θα το βρούμε»

Αναζητούν το παιδί τους επί 1.647 ημέρες. Δεν πιστεύουν ότι πέθανε στο νοσοκομείο, αλλά ότι έπεσε θύμα κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών... το οποίο δεν αποκλείουν να σχετίζεται με τους Τσιγγάνους των Φαρσάλων ή άλλων περιοχών.

Η περιπέτεια του Ιάκωβου και της Βέρας Τρικαλίδη είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από τέσσερα χρόνια. Τους είπαν ότι το νεογέννητο μωρό τους πέθανε αλλά κατά την εκταφή το φέρετρο ήταν άδειο. Την προηγούμενη εβδομάδα, η υπόθεση τους ήρθε και πάλι στο προσκήνιο εξαιτίας της τετράχρονης Μαρίας από τα Φάρσαλα.

Δυστυχώς για τους τραγικούς γονείς, το DNA τους δεν ταίριαζε με εκείνο της Μαρίας. «Δεν πειράζει… Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Αλλά δεν πτοούμαστε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση. Θα ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας, επειδή απλά κανείς δεν μπορεί να μας αποδείξει ότι πέθανε», λέει στον Τύπο της Κυριακής ο 28χρονος Ιάκωβος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δικαιοσύνη βρίσκεται ένα βήμα προτού χαρακτηρίσει το χαμένο παιδί τους «αγνοούμενο» και όχι νεκρό «και αυτό διότι δεν υπάρχει πτώμα… Η νομοθεσία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει νεκρός χωρίς πτώμα. Άρα θεωρείται αγνοούμενο», προσθέτει.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ