2013-10-26 11:18:35
Φωτογραφία για Superleague: Το μενού της 9ης αγωνιστικής
Τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (15:00, pamesports.gr NS2)

Εντυπωσιακή η Ξάνθη στο εκτός έδρας παιχνίδι της την προηγούμενη αγωνιστική με την Καλλονή όπου πέτυχε 5 γκολ. Η ακριτική ομάδα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό που της έδωσε με την έλευσή του ο Ράινερ Μάουρερ, και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Γερμανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει νέες απουσίες για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πλην των γνωστών τραυματιών Κομεσίδη και Ντε Γκούζμαν.Παράλληλα η αγωνιστική ετοιμότητα των Μάνταλου και Μαρίν είναι σε καλά επίπεδα και ως εκ τούτου συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας.

Η αποστολή της Ξάνθης: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Παΐτο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Χοσέμι, Φλίσκας, Ντιέ, Μάνταλος, Μαρίν, Κάλβο, Σουάρεζ Εστράδα, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος, Βασιλακάκης.


Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται και ο Ατρόμητος που προέρχεται από την ευρεία νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού. Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ατρόμητου 19 ποδοσφαιριστές με μόνο σημαντικό πρόβλημα τον Στάθη Ταυλαρίδη,ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του,λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών.

H αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15, pamesports.gr, NS1)

Νίκη πάση θυσία χρειάζεται ο Αστέρας για να ανέβει βαθμολογικά, ύστερα από την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Μετά την χτεσινή προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε τρεις επιστροφές στην αποστολή. Αυτές είναι οι Γκρατσίνι,Γεωργακόπουλος και Ζαραδούκας.Αντιθέτως απόντες από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς θα είναι οι Μπαντής, Σέτι, Καράσκο (τραυματίες), Πιπίνης (κάρτες) και ο Λισγάρας που εμπλέκεται σε υπόθεση ντόπινγκ.

H αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα και Μπακασέτας.

Νέα εποχή με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο ξεκίνησε για τον Λεβαδειακό. Ο Έλληνας προπονητής είδε τον Βαγγέλη Μάντζιο να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μαρτίνεθ Μανόλο που έχει συμπληρώσει κάρτες.

H αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι,Τσιντώτας, Νικολακάκης, Μουλόπουλος, Μάγκας, Λυκογιάννης, Πέππας, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Ροτζέριο, Μπούστο, Γιάντσης, Ορτέγκα, Κονέ, Καπός, Βασιλείου, Μάντζιος, Kάντζι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, pamesports.gr NS2)

Η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη μέσα σε λίγες ημέρες δίνεται απόψε στο Παγκρήτιο. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τζανακάκη καθώς ο αμυντικός του Εργοτέλη δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας.

H αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Μεχία, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρέντζας, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Πελέ, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Αναστασάκος και Βερπακόφσκις.

Να ξεπεράσει το σοκ των δύο συνεχόμενων ηττών και κυρίως εκείνης από τον Πανθρακικό, θέλει ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου να περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού συμπεριέλαβε στην αποστολή όσοι από τους παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν υπολογίζει τον τραυματία Πράνιτς, τον τιμωρημένο Τριανταφυλλόπουλο και τον ανέτοιμο Αποστολόπουλο.

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ, Φιγκερόα.

ΤΟ... ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΗΣ- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  15:00 NS2 

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  17:15 NS3 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- Π.Α.Ο.Κ.  17:15 NS2 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ  17:15 NS4 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.   19:30 NS1 

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ  19:30 NS1 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: pamesports.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ